Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/7;

Μυστηριώδεις σχέσεις, θεμελιακές αλλαγές και μοιραίοι έρωτες θα προκαλέσουν ισχυρές δονήσεις στην ερωτική σας ζωή.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/7;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Σήμερα υπάρχει μια προδιάθεση για ενασχόληση με οικονομικά θέματα και πάσης φύσεως υποθέσεις που σχετίζονται με τη διασφάλιση σταθερότητας και ασφάλειας. Ευνοούνται επαφές με άτομα που είναι αξιόπιστα, ευγενικά , υπομονετικά και προσγειωμένα, όπως και συναλλαγές σε χώρους που έχουν σχέση με φαγητό, φύση και κάθε μορφή τέχνης.

Τι να φορέσω; Το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου – επίσης με τα print με τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια και τα τελειώματα με πομ-πομ. Αν αυτό που αναζητάτε είναι να κάνετε τη διαφορά, τότε σήμερα στολίστε το λαιμό σας με ένα ωραίο κόσμημα που δεν θα είναι ιδιαίτερα μακρύ.

~Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα~

Προκλήσεις και αναμετρήσεις! Στον επαγγελματικό στίβο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν σθεναρές διεκδικήσεις και να δοθούν μάχες μέχρις εσχάτων. Από την άλλη, τις δυνάμεις θα μετρήσετε και στο ρινγκ του έρωτα. Μυστηριώδεις σχέσεις, θεμελιακές αλλαγές και μοιραίοι έρωτες θα προκαλέσουν ισχυρές δονήσεις.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου που συγκεντρώνοντας την προσοχή σε ένα πράγμα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β' προσέχετε κάθε συναισθηματική ή επαγγελματική σχέση που μπορεί να σας φέρει στα άκρα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα αγκαλιάζοντας το καλό και απολαμβάνοντας τη φινέτσα του απλού.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved