Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/7;

Η Σελήνη από τον Κριό προτρέπει σε νέα, ενθουσιώδη ξεκινήματα, όμως η Αφροδίτη με τον Κρόνο περιορίζουν τις επεκτατικές κινήσεις και επιβάλλουν λογική και σύνεση σε σχέσεις και συναλλαγές.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/7;

~Η Σελήνη στον Κριό και οι όψεις της~

Πρωτομηνιά! Με τη Σελήνη στον Κριό που συμβολίζει την αρχή, σήμερα μπορεί να είναι η πρώτη μέρα που θα ξεκινήσετε κάτι. Ίσως πάτε κάπου για πρώτη φορά ή φορέσετε ένα καινούριο ρούχο ή δείτε μια νέα ταινία. Σε κάθε περίπτωση, η ατάκα της ημέρας είναι «Καλή αρχή». Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη γύρω στις οχτώ και μισή το πρωί είναι ένας θετικός οιωνός για νέα ξεκινήματα ενώ το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή περίπου στις δέκα παρά τέταρτο σας δείχνει βιασύνη και μεγάλη αγωνία για επαφές με άτομα που έχετε να τα πείτε καιρό.


~Αφροδίτη τετράγωνο με τον Κρόνο~

Η φλόγα πάει να σβήσει! Σήμερα, η απουσία του ερωτικού παιχνιδιού σε μια σχέση μπορεί να γίνει αιτία για ν' αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Μην αφήνετε λοιπόν την ρουτίνα να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκτός κι αν πράγματι θέλετε να πέσουν οι τίτλοι τέλους.
Προσοχή απαιτούν οι συνεργασίες που, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, περιορίζουν τη δημιουργικότητά σας, δεν αποδίδουν οικονομικά ή απλά σας έχουν κουράσει.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες του γ' δεκαημέρου που θα είστε θερμοί και ευτυχείς για κάτι καινούργιο που θα τολμήσετε. Επίσης, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου οι οποίοι θα κάνετε θετικές και δυναμικές δημόσιες σχέσεις.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του α' δεκαημέρου, αν δεν ρίξετε νερό στο κρασί σας, ίσως ένα τέλος ή ένας χωρισμός να είναι αναπόφευκτα.

Καλό μήνα σε όλους με υγεία, χαρά και ξεκινήματα ικανά να κάνουν την καρδιά σας να χτυπά από ενθουσιασμό.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved