Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/6;

Με τον Ερμή ανάδρομο από 26 Ιουνίου έως και 20 Ιουλίου, να περιμένετε παρεξηγήσεις, ματαιώσεις και αναβολές στα σχέδιά σας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/6;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Εκσυγχρονισμός! Στον κόσμο της ψηφιακής εποχής και της τεχνολογικής ανάπτυξης σας προσκαλεί σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο, βάζοντας θετικό πρόσημο σε δραστηριότητες και διαδικασίες που γίνονται μέσω διαδικτύου, με τη βοήθεια του ηλεκτρισμού ή όπου γενικότερα χρησιμοποιούνται πιο σύγχρονα μέσα για την εκτέλεση τους.

~Ερμής ανάδρομος~

Ωχ το ξέχασα! Μεταξύ 26 Ιουνίου και 20 Ιουλίου ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη φορά και παρεξηγήσεις, ματαιώσεις και αναβολές θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Πιθανές είναι βλάβες και προβλήματα με τηλέφωνα και υπολογιστές και καλό είναι να αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Ευνοούνται ταξίδια σε μέρη που έχετε ξαναπάει, ξανασμίξιμο με άτομα που είχατε χαθεί όπως και εκ νέου συζητήσεις για θέματα που αφορούν το σπίτι.

~Σε Μεγάλο Τρίγωνο Ήλιος - Κρόνος - Ποσειδώνας~

Συναισθηματική ενυδάτωση! Το υδάτινο μεγάλο τρίγωνο στο οποίο συμμετέχουν Ήλιος, Κρόνος και Ποσειδώνας ευνοεί τη στήριξη από κοντινά σας πρόσωπα προκειμένου να ανασυνταχθείτε, να πάρετε πίστωση χρόνου και να επιστρέψετε για να δημιουργήσετε με συντονισμένες ενέργειες πράγματα που πρωτίστως θα κάνουν καλό στη ψυχή σας.

~Δίας στον Καρκίνο~

Σωσίβια λέμβος! Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, εισέρχεται στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει έως τις 15 Ιουλίου 2014.

Ο Δίας στον Καρκίνο -όπως ένας καλός οικογενειάρχης- θα βάλει πάνω από όλα την οικογένεια και θα φροντίσει για την ευημερία και την ευτυχία της. Εύνοια λοιπόν θα υπάρχει σε θέματα που σχετίζονται με την οικία, τα παιδιά, τη μητέρα και γενικότερα τις γυναίκες.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες η τύχη θα γίνει η ναυαρχίδα των ονείρων και των στόχων σας και νίκες και επιτυχίες θα ανοιχτούν μπροστά σας.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι του β' δεκαημέρου που θα αναπτύξετε συλλογική δράση και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Να έχετε μια ξεχωριστή, διαφορετική και ανατρεπτικά υπέροχη μέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved