Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/6;

Η μέρα προβλέπεται άκρως ερωτική και παθιασμένη, αλλά και ευχάριστη, παρεΐστικη και με αυξημένη πνευματική δράση!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/6;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Τον μυστικό συνδυασμό που ξεκλειδώνει την πόρτα για τους οικονομικούς και ερωτικούς σας πόθους μπορείτε να αναζητήσετε σήμερα με τη Σελήνη στον Σκορπιό που είναι συνυφασμένη τόσο με το χρήμα όσο και το σεξ.

Το πολύ σκούρο κόκκινο χρώμα είναι αλληλένδετο με το ζώδιο του Σκορπιού κι σήμερα τα φρούτα που προτείνονται είναι κεράσια βύσσινο, μαυροστάφυλα και φρέσκα ή αποξηραμένα δαμάσκηνα. Το κυρίως μενού μπορεί να περιέχει γεύμα με μελιτζάνες, ψητές, ιμάμ, παπουτσάκια, μουσακά ή όπως αλλιώς προτιμάτε.


~Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη στον Καρκίνο~

Σπιτόγατοι! Η αυριανή σύνοδος Ερμή- Αφροδίτης, στο ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη είναι ιδανική για να επικοινωνήσετε με συγγενείς, να ευχαριστηθείτε διανοητικές εργασίες στο χώρο του σπιτιού κι επιπλέον η οικία σας να αποτελέσει εστία χαράς κι σύναξης ατόμων που θεωρείτε ότι είναι οι «δικοί σας άνθρωποι».

Επίσης ευνοούνται, ευχάριστες ενασχολήσεις για μικρά παιδιά, επαφές με γυναίκες ενώ κλείνει με νόημα το μάτι σε ερωτικές προσεγγίσεις και ρομαντικά ταξίδια κοντά στη θάλασσα.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι του β' δεκαημέρου που θα παραδοθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις άνευ όρων και οι γεννημένοι στα τέλη του β' και τις αρχές του γ' δεκαημέρου που θα κάνετε όμορφα σχέδια τόσο για το χώρο της οικίας όσο και για τα αισθηματικά σας.


Να έχετε μια ωραία μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα με ένταση και να ζήσετε κάθε στιγμή με πάθος.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved