Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/6;

Αδράξτε την ημέρα! Επωφεληθείτε από την όμορφη Σελήνη στο Ζυγό και την τυχερή σύνοδο του Ήλιου με τον Δία για να αισιοδοξήσετε, να χαμογελάσετε και να καλοπεράσετε!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/6;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Με τη Σελήνη στο ειρηνικό ζώδιο του Ζυγού δημιουργείται η ανάγκη για συμφιλιώσεις, συμβιβασμούς και πάση φύσεως συνενώσεις. Επιπλέον, η καλαισθησία και η συμμετρία θα αποτελέσουν τα κύρια κριτήρια τόσο των σημερινών επιλογών όσο και αγορών. Το ροζ είναι από τα χρώματα που κυβερνάται από το ζώδιο του Ζυγού και μην απορήσετε αν σήμερα έχετε διάθεση για φιλέτο σολομού ή τόνου, σως ντομάτας – γιαουρτιού, σνακ με κρέμα γαρίδας, γαλοπούλα ή ζαμπόν, milkshake ή παγωτό φράουλας και ροζ μακαρόν.

~Ήλιος σύνοδο με Δία~

Η τύχη χαμογελά! Λίγες μέρες πριν ο Δίας αποχαιρετήσει το ζώδιο των Διδύμων για να εισέλθει στον Καρκίνο, πραγματοποιεί και συγκεκριμένα αύριο μια από τις πιο ευοίωνες όψεις του μήνα. Η αισιοδοξία θα είναι διάχυτη σε επαφές και μηνύματα και ευτυχή γεγονότα θα συνδεθούν με μετακινήσεις και ταξίδια. Επιείκεια, γενναιοδωρία, επέκταση και χαρά υπόσχεται η σύνοδος Ήλιου – Δία και δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι τόσο του δεύτερου μισού του β' δεκαημέρου όσο και του γ' δεκαημέρου που θα πάρετε χαρά από ρομαντικά ειδύλλια και ευτυχείς επαφές.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες των τελευταίων ημερών του γ' δεκαημέρου ευχάριστα γεγονότα θα ομορφύνουν τη ζωή σας.


Να έχετε μια όμορφη μέρα, γεμάτη δώρα, χαρά, ευτυχία και πρόοδο!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved