Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/6;

Η διερχόμενη Σελήνη από το Ζυγό προδιαθέτει να αναζητήσετε από τη μια την αρμονία και την ομορφιά και από την άλλη τη συνεργασία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/6;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Με ευχάριστους ανθρώπους!

Η διερχόμενη Σελήνη από το Ζυγό προδιαθέτει να αναζητήσετε, από τη μια την αρμονία και την ομορφιά και, από την άλλη, τη συνεργασία και τη συντροφικότητα. Ευνοεί τις επαφές με πρόσωπα που αγαπούν τη χαρά και βάζει θετικό πρόσημο στην κοινωνικότητα, τη χάρη και την ευγένεια.


~Άρης εξάγωνο με Ουρανό~

Ξεκινήματα που ξαφνιάζουν!
Με τον Άρη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό ευνοούνται οι ερωτικοί πειραματισμοί και οι σεξουαλικές εκπλήξεις. Ο έρωτας μπορεί να σας βρει είτε σε ανύποπτο χρόνο είτε ακολουθώντας τον δρόμο που σας απελευθερώνει ξεφεύγοντας από νόμους και κανόνες. Στα επαγγελματικά, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού προσφέρεται για εύρεση εργασίας με τη βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού, σε τομείς που είτε γίνονται μετακινήσεις ή μαθήματα ανά γκρουπ είτε συνδέουν την ενημέρωση με την τεχνολογία.


Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι του α' δεκαημέρου που θα έχετε τύχη μέσα από συνεργασίες και κοινωνικές επαφές.

Δίδυμοι, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες γεννημένοι στις αρχές τους β' δεκαημέρου θα γίνετε εραστές του καινούργιου και μπορείτε να έχετε επιτυχία σε δραστηριότητες που εμφανίζουν πρωτοτυπία.


Να έχετε μια ωραία μέρα, κοιτάζοντας το μέλλον με ελπίδα και δεν αποκλείεται ξαφνικά κάτι καλό να συμβεί!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved