Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/6;

Η Σελήνη στην Παρθένο και το εξάγωνο Άρη-Ουρανού παροτρύνουν σε ενέργειες σχετικές με νοικοκυριό, οργάνωση, δράση, αλλά καιροφυλακτούν και παραδοξότητες, εκκεντρικές ενέργειες και... κεραυνοβόλοι έρωτες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/6;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Στην εντέλεια! Η παρουσία της Σελήνης σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου αποτελεί θετική αστρολογική συγκυρία για ενασχολήσεις που χρειάζεται να ακολουθήσετε κάποιες οδηγίες κατά γράμμα ή απαιτούν άψογη στάση, συμπεριφορά ή εμφάνιση. Επιπλέον, ευνοούνται δραστηριότητες που μπορούν να έχουν πρακτικό όφελος, να κάνουν κάποιο καλό ή να βοηθήσουν τους άλλους.

Η γιορτή του Πατέρα! Πολύ πιθανόν να έχετε προνοήσει τι δώρο θα κάνετε σήμερα στον πατέρα σας ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Η Σελήνη στην Παρθένο πάντως προτείνει δώρα σε απλές και λιτές γραμμές που μπορεί να είναι χρήσιμα, να εξυπηρετούν στην οργάνωση, να σχετίζονται με νοητικές ασχολίες ή να συγκαταλέγονται στα είδη ατομικής καθαριότητας και φροντίδας (σαπούνια, φυτικά καλλυντικά, αφροί ξυρίσματος). Καλοδεχούμενα επίσης θα είναι κι όσα σχετίζονται με υγεία, δίαιτα, διατροφή και προσεγμένη εμφάνιση.


~Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό~

Στην επιρροή της αυριανή όψης Άρη – Ουρανού δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ξεκινήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία και το διαδίκτυο, εργασίες που έχουν σχέση με ομάδες και κοινότητες και ενδιαφέροντα που προάγουν τη φιλία ή ξεφεύγουν από τα όρια του συνηθισμένου. Τέλος, το σύμπαν επιφυλάσσει εκπλήξεις στα αισθηματικά κι ευνοεί έναν έρωτα... κεραυνοβόλο!


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι του γ' δεκαημέρου, που δεν θα δώσετε σημασία στο χρόνο που αφιερώνετε για κάτι αλλά στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Δίδυμοι, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες γεννημένοι στις αρχές τους β' δεκαημέρου αξιοποιήστε ξαφνικές ευκαιρίες τόσο στον έρωτα όσο και στην εργασία.


Να έχετε μια συναρπαστική Κυριακή αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή στον ξαφνικό έρωτα και την απρόσμενη χαρά!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved