Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/6;

Η μέρα προσφέρεται για εκδηλώσεις και θέματα που σχετίζονται με παιδιά, ευχάριστες τελετές, εορτασμούς, και ψυχαγωγικές ενασχολήσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/6;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Ταξίδι στο φως!

Στους παλμούς της χαράς, της διασκέδασης και του έρωτα δονούνται τα ενεργειακά σας κέντρα σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές ζώδιο του Λέοντα. Η μέρα προσφέρεται για εκδηλώσεις και θέματα που σχετίζονται με παιδιά, ευχάριστες τελετές, εορτασμούς, και ψυχαγωγικές ενασχολήσεις.

~Κρόνος τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Νωρίς τα ξημερώματα ο Κρόνος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στέλνοντας θετικούς οιωνούς για ενασχολήσεις που συνδυάζουν την πειθαρχία με τη δημιουργία και την υπομονή με τη φαντασία.


~Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα~

Δοσοληψίες με άτομα της οικογένειας και χρηματοοικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητα ίσως σας πιέσουν, ενώ κάποιες οικονομικές συναλλαγές θα γίνουν κάτω από το τραπέζι. Από την άλλη, κρυφές σχέσεις και μυστικές συνεργασίες θα δώσουν και θα πάρουν αφού σήμερα το απαγορευμένο ιντριγκάρει.


~Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό~

Άκρως ανατρεπτικό!

Στην επιρροή της αυριανής όψης Αφροδίτη – Ουρανού ίσως κάνετε κάποια απρόσμενα έξοδα για το σπίτι ή μη, φορέσετε τα πιο εκκεντρικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ή σπάσετε το βάζο της μαμάς σας ή άλλο αντικείμενο. Επιπλέον, κι κάποιες σχέσεις κινδυνεύουν να "σπάσουν", ιδιαίτερα αν είναι από πορσελάνη, ενώ εσείς καλείστε να προφυλάξετε την καρδούλα σας από απότομα τραντάγματα.


Οι ευνοημένοι της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες και Κριοί του α' δεκαημέρου, αφού θα έχετε τύχη σε πράγματα που θα κάνετε με αυτοπεποίθηση.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου χρειάζεται προσοχή στο πως θα χειριστείτε τους τριγμούς στις σχέσεις και τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Να έχετε μια όμορφη μέρα με τις αχτίδες της αγάπης να φωτίζουν τη ζωή σας!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved