Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/6;

Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες: μπορεί να τιναχθούν στον αέρα στα ξαφνικά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/6;

~Σελήνη στο Λιοντάρι~

Η διερχόμενη Σελήνη στο Λιοντάρι δημιουργεί την επιθυμία να συγκεντρώσετε την προσοχή των άλλων στο πρόσωπο σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που έχουν επίκεντρο την δημιουργία, τη χαρά, τα χόμπι, τα παιδιά και την αισθηματική ζωή. Όσον αφορά στο μενού της ημέρας, το κοτόπουλο, τα μπαρμπούνια, τα αυγά, τα ζυμαρικά και οι πατάτες έχουν τα πρωτεία - κι από φρούτα το πεπόνι, τα βερίκοκα, οι μπανάνες και γενικότερα όσα είναι στις αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Ουρανό~

Από τη μια στιγμή στην άλλη! Εκεί που δεν το περιμένετε, σήμερα μπορεί να βρεθείτε από το κλαμπ των δεσμευμένων σε αυτό των χωρισμένων. Σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικές συμφωνίες, οικογενειακοί και μη προϋπολογισμοί μπορεί να τιναχθούν στον αέρα... έτσι ξαφνικά! Από την άλλη, στους κόλπους μιας ομάδας όπως και σε κοινωνικές συναναστροφές ίσως εκδηλωθούν προκλητικές συμπεριφορές ή υπάρξουν έντονες αντιδράσεις.

Οι «αστεράτοι» της ημέρας είστε Λέοντες, Κριοί και Τοξότες του β' δεκαημέρου που μπορείτε να εντυπωσιάσετε και να έχετε τύχη σε επαφές με άτομα που έχουν κάποιο τίτλο ή αξίωμα.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου πολύ πιθανόν κάποιες αλλαγές να μην σας βρουν σύμφωνους.

Να έχετε μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη όμορφες και ευχάριστες δραστηριότητες!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved