Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/6;

Σήμερα ίσως διαπιστώσετε μια τάση προσκόλλησης στο παρελθόν, ικανή να σας εγκλωβίσει σε ζήλιες και ίντριγκες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/6;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Δημιουργίες... από σπίτι! Με τη Σελήνη στον Καρκίνο υπάρχει η τάση να είστε πιο κοντά σε άτομα της οικογένειας, όπως και σε κάθε τι που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Συγχρόνως δημιουργείται η επιθυμία να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι - και γιατί όχι να ασχοληθείτε με την παρασκευή σπιτικών εδεσμάτων όπως γλυκών, μαρμελάδων, παγωτών, λεμονάδων, λικέρ και να αποθηκεύσετε ό,τι χρειάζεται φύλαξη και προστασία.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις μία και μισή περίπου το μεσημέρι η Σελήνη συναντιέται με την Αφροδίτη και δημιουργείται ένα όμορφο κλίμα για συναισθηματικές επαφές και ρομαντικές σκηνές. Ευνοούνται ασχολίες που σχετίζονται με γυναίκες, διακόσμηση σπιτιού και vintage ενδυματολογικές επιλογές με έμφαση στο μπούστο και/ή την κοιλιά.

Το απόγευμα, περίπου στις πέντε και τέταρτο, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δείχνει μια τάση προσκόλλησης στο παρελθόν, ικανή να σας εγκλωβίσει σε ζήλιες και ίντριγκες. Τέλος, λίγο μετά τις επτά και μισή το απόγευμα, ίσως κάποια σχέδια αλλάξουν ξαφνικά όπως επίσης και τα συναισθήματα για μια φιλία ή παρέα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του β' μισού του α' δεκαημέρου και του α' μισού του β' δεκαημέρου που θα αισθανθείτε καλύτερα και θα ασχοληθείτε με μεράκι με κάποια δραστηριότητα.

Να έχετε μια ευχάριστη μέρα! Μην κολλάτε στο τι θα γινόταν αν στο παρελθόν είχατε πράξει διαφορετικά, καθώς μεγαλύτερη σημασία έχει τι κάνετε τώρα!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved