Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/6;

Η μέρα είναι κατάλληλη για αθλήματα που παίζονται με τα χέρια όπως μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, καθώς και για εύστοχες κινήσεις και απαντήσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/6;

~Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Κόλλα το! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζει μια περίοδο που θα δώσετε έμφαση σε πάσης φύσεως μετακινήσεις και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με γνώση, ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Η μέρα είναι κατάλληλη για αθλήματα που παίζονται με τα χέρια όπως μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και δραστηριότητες, κατά τις οποίες η εύστοχη απάντηση ή κίνηση του άλλου μπορεί να σας ωθήσει να προτάξετε από χαρά την ένωση της παλάμης του με τη δική σας.


~Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Προσποίηση στο σεξ! Ο Ποσειδώνας αγαπά τα ψέματα, όχι απαραίτητα για κακό σκοπό, και σήμερα κάποιοι θα ανεβάσουν μια παράσταση κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, άλλοι θα αδράξουν την ευκαιρία για... κεράτωμα και άλλοι θα βρουν πολύ ερεθιστικό να φανταστούν κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που ζουν! Μη ξεχάσετε όμως να πάρετε προφυλάξεις γιατί οι μολύνσεις και οι μεταδοτικές ασθένειες παραμονεύουν.


~Ερμής αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό~

Βουτώντας στην παράνοια! Σκέψεις εκδίκησης και ζήλιας, νευρικές κρίσεις και παροξυσμοί είναι μερικές από τις συνέπειες του εκρηκτικού κοκτέιλ Ερμή, Πλούτωνα και Ουρανού. Για καταστάσεις που βράζουν καιρό, ίσως ειπωθούν βαριές κουβέντες ή οι συζητήσεις εκτροχιαστούν. Μετακινήσεις, συνομιλίες για κληρονομικά και ακίνητα, επαφές με μέλη της οικογένειας, αναβιώσεις παρελθοντικών σχέσεων και γενικότερα παλιών ιστοριών θέλουν προσοχή για να μην δείτε «τον ουρανό σφοντύλι».


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ζυγοί του β' δεκαημέρου που μπορείτε να χαρείτε επαφές και συναναστροφές.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι του α' δεκαημέρου προσέχετε να μην γίνετε το κοροϊδάκι κάποιου.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου ίσως η καμπάνα κάποιων επαφών ή αντεγκλήσεων χτυπήσει... βαριά.

Να έχετε ένα συναρπαστικό Σάββατο αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και βάζοντας θετικό πρόσημο στις ανάλαφρες και ευχάριστες στιγμές.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved