Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/6;

Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υπόσχεται στιγμές ρομαντικές!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/6;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Στόχος... η απόλαυση! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ένα ζώδιο που είναι υπό την κυριαρχία της θεάς της ομορφιάς και του έρωτα, της Αφροδίτης. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει ευχαρίστηση. Έννοιες αλληλένδετες θα αποδειχθούν φύση και ευχαρίστηση, φαγητό και χαρά, έρωτας και ικανοποίηση. Η μέρα προτάσσει αισθησιακό ντύσιμο σε απλές γραμμές, τονίζοντας το λαιμό ( V λαιμόκοψη, γιακάδες, φουλάρια, αξεσουάρ) και επιλέγοντας ρούχα που το χρώμα και το ύφασμά τους εγγυώνται καλή και άνετη εφαρμογή.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Η μαγεία του έρωτα! Η αυριανή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα κλείνει από σήμερα με νόημα το μάτι στον έρωτα και προσφέρεται για ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών και ρομαντικής μουσικής.

Το σύμπαν... βρέχει έρωτα και όσοι τον αναζητάτε ίσως τον βρείτε! Που; Σε ένα εστιατόριο, ή στα μάτια ενός υδραυλικού, ναυτικού, βενζινά ή μιας βρεφοκόμου, νηπιαγωγού ή, γενικά, προσώπου που εργάζεται σε εταιρεία που έχει σχέση με τρόφιμα, υγρά και σπίτια. Σε θέματα οικονομικά, μια ευχή μπορεί να βγει αληθινή.

Καρκίνοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του α' δεκαήμερου θα έχετε αυτές τις μέρες εύνοια τόσο στα αισθηματικά όσο και σε χρηματοοικονομικά θέματα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου που με ήρεμο και σταθερό τρόπο θα επιτύχετε σε κάτι.

Να έχετε μια όμορφη και ρομαντική μέρα, εκδηλώνοντας αγάπη και αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή στο καλό!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved