Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/6;

Καλό μήνα! Να θυμάστε να χαμογελάτε και να κάνετε πράγματα που σας «ανεβάζουν» και σας δίνουν χαρά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/6;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Συννεφιές και ξαστεριές! Με τη διερχόμενη Σελήνη στους υδάτινους Ιχθύες, η μέρα όπως και η διάθεση θα μοιάζει με θαλασσινό ταξίδι όπου η φουρτούνα θα εναλλάσσεται με τη μπουνάτσα. Δραστηριότητες που στο μυαλό σας είναι συνδυασμένες με ηρεμία και χαλάρωση ευνοούνται, όπως και ασχολίες που σχετίζονται με τη θάλασσα. Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για αγορές σχετικές με τα μπάνια μας, όπως μαγιό, ψάθες, πετσέτες θαλάσσης, πέδιλα, σαγιονάρες και τσόκαρα, σκηνές, ομπρέλες παραλίας και φουσκωτές πισίνες.

~Ήλιος εξάγωνο με Ουρανό~

Ανέλπιστη επιτυχία! Η αυριανή όψη Ηλίου – Ουρανού προοιωνίζει απρόσμενα ευχάριστα γεγονότα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για εκπλήξεις ικανές να δημιουργήσουν συναισθήματα χαράς και θαυμασμού.

Επιπλέον, ενδιαφέροντα που συνδέονται με τεχνολογικές εξελίξεις, το Internet, το σύμπαν όπως και ομάδες, συλλόγους και οργανισμούς μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί.

Δίδυμοι, Υδροχόοι, Λέοντες και Κριοί γεννημένοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου θα απογειωθείτε στα ουράνια από απροσδόκητη χαρά.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι του δεύτερου μισού του β' δεκαημέρου και του πρώτου μισού του γ' δεκαημέρου μπορείτε σήμερα να ζήσετε ρομαντικές ή χαλαρωτικές στιγμές.

Καλό μήνα! Να θυμάστε να χαμογελάτε και να κάνετε πράγματα που σας «ανεβάζουν» και σας δίνουν χαρά!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved