Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/5;

~Με τον Άρη από σήμερα στους Διδύμους, οι σχέσεις γίνονται πιο... ελεύθερες, η γλώσσα πιο επιθετική και η οδήγηση πιο νευρική!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/5;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Ημέρα κατά του καπνίσματος! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες το ζώδιο κάτω από την κυριαρχία του οποίου είναι οι ουσίες, ο καπνός, οι εξαρτήσεις όπως το τσιγάρο και το ποτό. Ζώδιο που συνδέεται επίσης με το υποσυνείδητο, τη ψυχολογία και τις θεραπείες αλλά και τα φάρμακα, τον ύπνο και τη χαλάρωση.

~Άρης στους Διδύμους~

Η δύναμη του λόγου! Ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων όπου και θα μείνει έως τις 13 Ιουλίου. Επιθετική χρήση της γλώσσας θα κάνουν κάποιοι, ενώ οι οδηγοί θα χρειάζεται να έχετε του νου σας. Ευνοούνται ενασχολήσεις των γραμμάτων και δραστηριότητες με κέντρο τους νέους, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις ή τη πληροφόρηση. Αισθηματικά, θα αποστέλλονται ερωτικά σήματα σε πολλαπλούς αποδέκτες, η σεξουαλική δραστηριότητα θα περάσει από πολύ μπλα – μπλα και το σεξ δεν θα συνεπάγεται σχέση.

~Ερμής στον Καρκίνο~

Επιστροφή στο σπίτι! Ο Ερμής από τις 31 Μαΐου έως και τις 8 Αυγούστου θα είναι στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου. Το μυαλό θα δουλεύει περισσότερο με τη διαίσθηση παρά με τη λογική και το παρελθόν θα αναλάβει χρέη οδηγού για το παρόν.

Επικοινωνίες και μετακινήσεις θα ανασύρουν μνήμες και το σπίτι μπορεί να γίνει χώρος μιας πνευματικής ή άλλης ενασχόληση σας. Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί επισκέψεις στο πατρικό, στη γενέτειρα πόλη σας και σε μέρη που είχατε πάει παλαιότερα.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί του α' δεκαημέρου που θα αναζητήσετε την ευτυχία στην πληρότητα της ψυχικής αρμονίας.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι των πρώτων ημερών ίσως παρασυρθείτε σε λάθη ή νιώσετε κάποια παροδική απογοήτευση.

Να έχετε μια όμορφη μέρα αποφεύγοντας να γίνετε εύκολη λεία της πονηράδας ή των 'κροκοδείλιων δακρύων' κάποιων.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved