Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/5;

Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να φέρουν συναισθηματική φόρτιση σε Σκορπιούς, Λέοντες, Ταύρους και Υδροχόους του γ' δεκαημέρου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/5;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Έτη φωτός μπροστά! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, το ζώδιο της καινοτομίας και του εκσυγχρονισμού, σήμερα ευνοείται να εφαρμόσετε νέα συστήματα, να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές και να φανείτε εφευρετικοί και νεωτεριστικοί. Επιπλέον, δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βρεθείτε μαζί με φίλους, να συμμετάσχετε ή να παρακολουθήσετε δράσεις και αγώνες συλλόγων, οργανισμών, εταιρειών και ομάδων.

Από την άλλη, το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με κιρσούς, πρηξίματα και κράμπες στα πόδια για αυτό, σήμερα, περιορίστε το αλάτι για να εμποδίσετε την κατακράτηση υγρών που μπορεί να έχει επακόλουθο τα οιδήματα. Παράλληλα εμπλουτίστε το διαιτολόγιο σας με πλούσιες σε νερό τροφές, όπως φρούτα και λαχανικά. Συνιστώνται επίσης ασκήσεις που ξεκουράζουν τα πόδια.

~Σελήνη τρίγωνο με Δία~

Η ευνοϊκή όψη Σελήνης – Δία που πραγματοποιείται στις πέντε το απόγευμα είναι ιδανική για πάσης φύσεως κοινωνικά ενδιαφέροντα. Προσφέρεται για ομαδικά παιχνίδια, μαθήματα σε group, μέσω Internet, σεμινάρια πληροφορικής, αστρολογίας, ηλεκτρολογίας, αεροπλοΐας και κάθε τι που είναι προοδευτικό ή ασυνήθιστο.

~Σελήνη τρίγωνο με Αφροδίτη~

Νωρίς το βράδυ γύρω στις οκτώ και είκοσι ευνοούνται οι επαφές με γυναικεία πρόσωπα, εκπλήξεις αισθηματικού περιεχομένου και αγορές που σχετίζονται με είδη τεχνολογίας και gadget.

Επιπλέον, προσφέρεται για παρακολούθηση μιας κοινωνικής ταινίας ή επιστημονικής φαντασίας, ενός μουσικού συγκροτήματος ή του έργου ενός ανατρεπτικού καλλιτέχνη.

Οι ευνοημένοι της ημέρας είστε Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί του γ' δεκαημέρου που θα έχετε τύχη χάρη στην εγκεφαλικότητα και τις καλές κοινωνικές επαφές σας.

Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αποτελέσουν αιτία για συναισθηματική φόρτιση.

Να έχετε μια όμορφη μέρα αφήνοντας ελεύθερο χώρο για επικοινωνία, ενδιαφέρουσες συναθροίσεις και ευθυμία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved