Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/5;

~«Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά παιχνίδια» είναι σαν να μας ψιθυρίζει η Σελήνη, η οποία σήμερα κάνει ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/5;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Χωρίς όρους! Με τη διερχόμενη Σελήνη στο αέρινο και ουμανιστικό ζώδιο του Υδροχόου, η μέρα προσφέρεται για δραστηριότητες και ενασχολήσεις στις οποίες η σκέψη είναι απαραίτητη, η κοινωνική ζωή ανανεώνεται και συγχρόνως δεν προϋποθέτουν δεσμεύσεις ούτε υπόκεινται σε περιορισμούς!
Η μέρα επίσης, ενδείκνυται για θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος, για ζητήματα που έχουν σχέση με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή συνδέονται με τον ηλεκτρισμό (π.χ. εγκατάσταση air-condition, αγορά ή χρήση εντομοαπωθητικής συσκευής) και για οτιδήποτε σχετίζεται με υπολογιστές και διαδίκτυο.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Γύρω στις έντεκα παρά τέταρτο το πρωί η Σελήνη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο. Αυτό δείχνει ότι η πιθανή διάθεση για να διαφοροποιήσετε το πρόγραμμα σας ή να πειραματιστείτε σε κάτι διαφορετικό, θα συναντήσει εμπόδια είτε από πρόσωπα ή από πιεστικές καταστάσεις.

Ωστόσο, το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ήλιου γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι δίνει θετική ψήφο σε παρεΐστικες ενασχολήσεις, ευνοεί μια εναλλακτική επιλογή γεύματος και επιβεβαιώνει πως τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά.

Νωρίς το βράδυ, γύρω στις οκτώ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ευνοεί να βγείτε έξω, να απασχοληθείτε με high- tech ενασχολήσεις, να παρακολουθήσετε ομαδικούς αγώνες και να αφήσετε την πόρτα ανοιχτή στο απροσδόκητο!

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί όπως και Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του α' δεκαημέρου που θα έρθετε πιο κοντά με τους άλλους για έναν κοινό σκοπό.

Να έχετε μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ημέρα έχοντας στο νου σας πώς το να είστε σίγουροι είναι το αντίθετο του να είστε «ανοιχτοί».

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved