Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/5;

Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο των Διδύμων, η τύχη χαμογελά στα ζώδια της φωτιάς και του αέρα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/5;

~Σελήνη στον Αιγόκερω

Βάζοντας πάγο! Με τη διερχόμενη Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις είτε για να σταματήσετε (ή να διακόψετε) μια δραστηριότητα, είτε για να πετύχετε τη διατήρηση μιας κατάστασης. Επιπλέον, δεδομένου ότι το ζώδιο του Αιγόκερου συνδέεται με το κρύο και το ψύχος, η μέρα ενδείκνυται για να αγοράσετε παγοθήκες (!), να καταψύξετε προϊόντα, να μαγειρέψετε με πρώτες ύλες που έχετε στο ψυγείο ή την κατάψυξη σας, να φτιάξετε παγωτό, να κάνετε χρήση παγουριών και θερμός για παγωμένα ροφήματα και γενικότερα να βάλετε στην καθημερινότητα σας κάθε τι που μπορεί να σας δίνει μια αίσθηση δροσιάς.

~Αφροδίτη σύνοδο με Δία~

Με τα χέρια γεμάτα αγάπη και χρήμα! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο των Διδύμων καθιστά τη σημερινή μέρα ιδανική για τη διεύρυνση των πηγών εσόδων σας, για χρηματοοικονομικές υποθέσεις, αγορές δώρων, ειδών ένδυσης και ομορφιάς και γενικότερα αντικειμένων που μπορούν να σας δώσουν χαρά.

Επιπλέον, ευνοεί τη δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών σε τομείς που συνδέονται με νόηση, μάθηση, ενημέρωση, επικοινωνία, μεταφορές, όπως και αισθηματικές ενώσεις, ερωτικά ταξίδια και πάσης φύσεως κοινωνικά γεγονότα (π.χ. βαπτίσεις, γάμοι, αρραβώνες, εκδηλώσεις, πάρτι αποφοίτησης). Να περάσετε υπέροχα!

Οι πρώτοι τυχεροί είστε Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Ακολουθείτε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του γ΄ δεκαημέρου που θα δείτε την τύχη να σας χαμογελά!

Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι του γ' δεκαημέρου θα διατηρήσετε το ήθος σας στο ακέραιο και θα πετύχετε κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό τομέα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα ενθυμούμενοι ότι αυτό που χρειάζεται να γίνει, μπορεί πάντα να γίνει καλύτερα χωρίς γκρίνια και μεμψιμοιρία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved