Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/5;

Εκτός από την έκλειψη, στο πλανητικό σκηνικό πρωταγωνιστεί και ο μετρ του καμουφλάζ και της ονειροπόλησης, ο Ποσειδώνας!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/5;

~Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη~

Με μαξιλάρι τα σύννεφα! Πρωινό ξύπνημα μετά Πανσελήνου - Σεληνιακής Έκλειψης στην 4η μοίρα του Τοξότη θα έχετε σήμερα. Θα κυριαρχούν συναισθήματα οπτιμισμού (μη σας πούμε και υπεραισιοδοξίας!), για αυτό σε τομείς που συνδέονται με εκπαίδευση, μετακινήσεις, επικοινωνία, αθλητισμό, δικαιοσύνη και εξωτερικό, από τη μια ευνοείται να συμμετάσχετε και από την άλλη συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να προσέχετε να μην πιαστείτε στον ύπνο.

~Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα~

Τα φαινόμενα απατούν! Ο μετρ του καμουφλάζ, ο Ποσειδώνας, έχει αυτές τις μέρες την τιμητική του, μπερδεύοντας και παρασύροντας σε χίμαιρες. Το αυριανό τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα επηρεάζει τη ζωτικότητα, προμηνύοντας σημάδια εξασθένισης και κούρασης και δημιουργεί μια νεφελώδης και αόριστη ατμόσφαιρα γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με γνώση, επικοινωνία και ταξίδια ή αφορούν περισσότερα τους ενός πρόσωπα, ανωτέρους, νεαρά ή αρσενικά άτομα.

Σε θέματα έρωτα προμηνύονται εξαπατήσεις, απογοητεύσεις - και μια τάση να βλέπετε τα πάντα μέσα από ροζ γυαλιά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του α' δεκαημέρου αποφύγετε να δείτε τον εαυτό σας ως θύμα για την αρνητική έκβαση κάποιων καταστάσεων και πάρτε την ευθύνη για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο, έχοντας υπόψη σας πως επειδή κάτι δείχνει όμορφο, δεν σημαίνει πως είναι και καλό!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved