Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/5;

Σε χρηματοοικονομικά, αλλά και ερωτικής φύσεως θέματα στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον, αφού η Σελήνη από τον Σκορπιό μας προσκαλεί να ζήσουμε στιγμές έντασης και πάθους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/5;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Διεισδυτική ματιά παντού! Σε χρηματοπιστωτικά θέματα στρέφει την προσοχή σας σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό, ευνοώντας τις κρυφές συναλλαγές και την απόλυτα ορθολογιστική διαχείριση των χρημάτων σας, έχοντας πλήρη γνώση που υπάρχουν περιθώρια για έξοδα και κρατώντας μυστικούς άσσους για παν ενδεχόμενο.

Επιπλέον, με τη Σελήνη στο πιο παθιασμένο ζώδιο του ζωδιακού η μέρα αναμφίβολα προσφέρεται για μαθήματα... «Κάμα Σούτρα».

~Οι όψεις της Σελήνης~

Ερωτικές διεκδικήσεις! Η μέρα ανοίγει με το συναισθηματικό τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα δείχνοντάς σας πως ένας φλογερός χορός, ένα καυτό ερωτικό φιλί, πέρα από αισθησιασμό μπορεί να σας χαρίσει και βαθιά ηρεμία.

Γύρω στις δέκα και μισή το πρωί με τη σύνοδο Σελήνης- Κρόνου υπάρχει μια τάση για ζήλιες, εκδίκηση, σκληρότητα, καθώς και συναισθήματα θυμού και έντονου μίσους. Το απόγευμα, γύρω στις έξι και μισή το εξάγωνο Σελήνης-Πλούτωνα ευνοεί να παραδοθείτε σε τολμηρές ερωτικές περιπτύξεις... άνευ όρων.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι του α' και β' δεκαημέρου που έχοντας την ικανότητα να ξεγυμνώσετε τη ψυχή των άλλων πετυχαίνετε κάτι που επιθυμείτε πολύ.

Να έχετε μια εξαιρετική μέρα ενθυμούμενοι ότι ούτε η επιτυχία είναι μόνιμη ούτε η αποτυχία είναι μοιραία. Κι αν κάτι μετράει αυτό συνήθως είναι η δύναμη σας να συνεχίζετε.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved