Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/5;

Αν σκέφτεστε να παντρευτείτε, το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Δία, σήμερα, ευνοεί τις προτάσεις γάμου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/5;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Ομορφιά, κοινωνική δραστηριότητα και συντροφικότητα ευνοεί η διερχόμενη Σελήνη στο ζώδιο της αρμονίας, το Ζυγό. Η κυβερνήτης του, η Αφροδίτη, βρίσκεται στους Διδύμους και ως εκ τούτου η μέρα προσφέρεται για χρήση ή αγορά ειδών διακόσμησης, ένδυσης και υπόδησης που «πάνε» ανά σετ (π.χ. σκουλαρίκια), ανά δύο τεμάχια (π.χ. εσώρουχα πάνω - κάτω) ή ανά ζευγάρι (π.χ. παπούτσια).

~Σελήνη τρίγωνο με Δία~

Περίπου στις δέκα και μισή το πρωί πραγματοποιείται ένα όμορφο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Δία που μπορείτε να αξιοποιήσετε για κοινωνικές συναναστροφές, προτάσεις γάμου, κουμπαριές και συμφωνίες, όπως και κάθε τι που απαιτεί μια γερή δόση καλαισθησίας.

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Λίγο πριν ο δείκτης του ρολογιού δείξει δώδεκα το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στο μυστηριώδη Σκορπιό και υπάρχει η τάση για ενασχόληση με θέματα που απαιτούν έρευνα, σχετίζονται με κρυφές καταστάσεις, εσωτερικές διαδικασίες ή με οικονομικά ζητήματα όπως επιδόματα, δάνεια, bonus, συντάξεις και χορηγίες.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε οι Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου που δεν θα συναντήσετε αντιρρήσεις στα αιτήματα σας.

Επίσης οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες του α’ δεκαημέρου: θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές εισχωρώντας στην ψυχή του άλλου...

Να έχετε μια υπέροχη μέρα προχωρώντας με τέτοιο τρόπο ώστε και οι άλλοι να θέλουν να έρθουν μαζί σας!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved