Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/5;

"Αγκαλιάστε τις αλλαγές", προτρέπει η αυριανή όψη Ουρανού – Πλούτωνα, "ακολουθήστε τη στρατηγική που θα σας δώσει το πλεονέκτημα"!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/5;

~Σελήνη στην Παρθένο Σελήνη στο Ζυγό~

Στο κυνήγι της εργασίας! Σε ζητήματα δουλειάς, απασχόλησης και παραγωγικότητας ευνοείται σήμερα να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Οι κλάδοι που σχετίζονται με υγεία, οικονομία, γεωργία, καθαριότητα θα παρουσιάσουν ιδιαίτερη κινητικότητα όπως κι αυτοί της κριτικής. Συνιστώνται δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να αποβάλλετε το άγχος και να αναπληρώσετε την έλλειψη φαντασίας.

Γύρω στις οχτώ και δέκα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο που συμβολίζει τους άλλους και τη συντροφικότητα και δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για πάση φύσεως αισθηματικές επαφές και συναναστροφή με ευχάριστους ανθρώπους.

~Ουρανός τετράγωνο με Πλούτωνα~

Η αυριανή όψη Ουρανού – Πλούτωνα προοιωνίζει καθοριστικές αλλαγές, που προκύπτουν από ένα απότομο γκρέμισμα προκειμένου να χτιστεί κάτι νέο. Η πρόκληση της όψης είναι να μπορέσετε να κατανοήσετε ότι, αποδεχόμενοι αυτό που δεν αλλάζει, δεν σημαίνει ότι το επικροτείτε: αναγνωρίζετε ό,τι συνέβη και αναπτύσσετε στρατηγικές αντιμετώπισης.

~Ερμής εξάγωνο με Ουρανό~

Ούριος Άνεμος! Αναπάντεχα θετικά μηνύματα, ξαφνικά ταξίδια, εκδρομές με φίλους, εγγραφές σε συλλόγους και σωματεία και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με το διάστημα, την τεχνολογία, την έρευνα όπως και κάθε τι που ξεφεύγει από τα όρια του συνηθισμένου θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Η τύχη θα γελάσει σήμερα στους Παρθένους, Αιγόκερους και Ταύρους του γ' δεκαημέρου σε πρακτικά και εργασιακά θέματα.

Να έχετε μια καλή εβδομάδα με θετική διάθεση νικώντας το άγχος και στέλνοντας την απογοήτευση στο πυρ το εξώτερον.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved