Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/5;

Με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Ταύρο, να περιμένετε συζητήσεις και επαφές για θέματα οικονομικής φύσεως.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/5;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Με τη Σελήνη στο ζώδιο της επικοινωνίας και της μάθησης, θετικό πρόσημο μπαίνει μπροστά από ενασχολήσεις που επιτρέπουν δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες και ενδιαφέροντα όπως διάβασμα, γράψιμο αλλά και δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε χώρους που συχνάζουν νέοι και έφηβοι.

Το ζώδιο των Διδύμων εξουσιάζει το νευρικό σύστημα και σήμερα, πέρα από τον καθαρό αέρα και την εναλλαγή παραστάσεων, καλό θα σας κάνουν τροφές που δυναμώνουν τα νεύρα όπως πρωτεΐνες (άπαχο κρέας, ψάρι, αυγά) ελαφρά μαγειρεμένα, ασβέστιο (γιαούρτι, γάλα) ενώ από φρούτα συνιστώνται μπανάνες και δαμάσκηνα.

~Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή~

FRIDA

Με τα αυτιά ανοιχτά! Στους παλμούς της συνόδου Ήλιου – Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου (που από τη μία σχετίζεται με ύλη και χρήμα και από την άλλη με έρωτα και ομορφιά) προμηνύονται συζητήσεις και επαφές με επίκεντρο οικονομικά θέματα. Επίσης, να περιμένετε εξόδους, ταξίδια και λόγια τόσο ερωτικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου όσο και μόδας, διακόσμησης και αισθητικής.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι στα τέλη του β' δεκαημέρου και στις αρχές του γ' θα δεχτείτε κλήσεις, μηνύματα και επιστολές που θα αποτελέσουν θετικό σημάδι για μια ερωτική σχέση ή μια οικονομική συναλλαγή.

Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες στα τέλη του β' και στις αρχές του δεκαημέρου αποφύγετε να χάσετε τον έλεγχο και να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.

Να έχετε ένα συναρπαστικό Σάββατο ζώντας πολλές και όμορφες στιγμές γεμάτες χρώματα, βόλτες και έρωτες!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved