Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/5;

Με τη Αφροδίτη στο ζώδιο της επικοινωνίας, ο έρωτας θα σας συναντήσει στο δρόμο, θα σας πάρει τηλέφωνο ή θα σας βρει σε ένα πάρτι, σε ένα σεμινάριο, σε ένα χώρο μάθησης ή δικτύωσης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/5;

~Σελήνη στον Ταύρο~

Η πολυαστρία στον Ταύρο τονίζεται από την παρουσία της Σελήνης και την αυριανή ετήσια Ηλιακή έκλειψη Ηλίου, δίνοντας έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με χρήματα, υλικά αγαθά και επιπλέον έρωτα – βέβαια δεν ευνοείται το ρίσκο, αλλά η δημιουργία συνθηκών σταθερότητας και ασφάλειας.

~Αφροδίτη στους Διδύμους~

Πολυχρωμία! Η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη, από σήμερα και έως τις 3 Ιουνίου θα βρίσκεται στους πολυδιάστατους Διδύμους. Τα χέρια και τα δάκτυλα σας θα είναι πλέον σε κοινή θέα και συνίστανται μανικιούρ και πεντικιούρ. Το color-blocking (το μπέρδεμα δύο – τριών ή και περισσότερων χρωμάτων), η ανάδειξη των ώμων (με τιραντάκια ή στράπλες), η έμφαση στους καρπούς με βραχιόλια, ρολόγια χειρός, όπως και αέρινα ρούχα και μια ποικιλία από τσάντες ευνοούνται.

Όπου φυσάει ο άνεμος! Με τη Αφροδίτη στο ζώδιο της επικοινωνίας, ο έρωτας θα σας συναντήσει στο δρόμο, θα σας πάρει τηλέφωνο ή θα σας βρει σε ένα πάρτι, σε ένα σεμινάριο, σε ένα χώρο μάθησης ή δικτύωσης.

FRIDA

Η Αφροδίτη του «μπίρι – μπίρι» θα βάλει το χεράκι της για νέες γνωριμίες, παιχνιδιάρικα φλερτ, ερωτικές τσάρκες όπως και για διλήμματα, τσιλημπουρδήματα και άτακτα ζουζουνίσματα.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι βρίσκεστε πρώτοι στη λίστα της για να λάβετε το εισιτήριο του έρωτα.

Ακολουθείτε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες που θα δείτε θετικά σινιάλα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα παίρνοντας ιδέες και κάνοντας πράγματα που συνδυάζουν τη μάθηση με την ευχαρίστηση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved