Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/5;

Με τη σύνοδο Ερμή-Άρη, σκέψεις που συνδέονται με οικονομικά και αισθηματικά θέματα μπορεί να είναι αιτία για υπερένταση ενώ μιλάτε, γράφετε ή οδηγείτε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/5;

~Σελήνη στον ΚριόΣελήνη στον Ταύρο~

Την επιθυμία για νέα ξεκινήματα και διεκδικήσεις δείχνει η διερχόμενη Σελήνη στον Κριό, όμως λόγω του ότι θα είναι κενής πορείας δεν ευνοείται η ολοκλήρωσή τους, ενώ πολύ πιθανή είναι μια μετέπειτα αναθεώρησή τους. Ωστόσο από τη μια και δέκα περίπου το μεσημέρι, που η Σελήνη εισέρχεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία οικονομικές συναλλαγές και να απολαύσετε τις χαρές του έρωτα.

~Ερμής σύνοδο με Άρη~

Σκέψεις που συνδέονται με οικονομικά και αισθηματικά θέματα μπορεί να είναι αιτία για υπερένταση ενώ μιλάτε, γράφετε ή οδηγείτε. Προγραμματίστε μια ώρα που θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με αυτά τα θέματα μέσα στην ημέρα και στη συνέχεια συγκεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε ή έχετε μπροστά σας τη δεδομένη στιγμή «ξορκίζοντας» έτσι καυγάδες και ατυχήματα.

FRIDA

Ευνοούνται εργασίες που είναι χειρωνακτικές και συνδέονται με διακόσμηση, τακτοποίηση, αισθητική, κηπουρική. Επίσης, μουσικές επιλογές και ερωτόλογα πλαισιώνοντας ερωτικές συναντήσεις θα κορυφώσουν την ευχαρίστηση.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) που θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε καλές υποδομές για μια σχέση και να οργανώσετε τον οικονομικό τομέα.

Να έχετε μια συναρπαστική ημέρα έχοντας υπόψη ότι δεν χρειάζεται να είστε άτρωτοι για να εξακολουθείτε να είστε ικανοί και δυνατοί!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved