Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5;

Αποφύγετε ψώνια της τελευταίας στιγμής: Η αυριανή αντίθεση του Κρόνου με τον Ερμή προμηνύει καθυστερήσεις, αργοπορίες και δυσκολίες στις μετακινήσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5;

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων που αποτελεί σύμβολο της Χριστιανικής πίστης (η λέξη «Ιχθύς» είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ), τονίζεται η θρησκευτικότητα της ημέρας. Τα έθιμα προστάζουν το άναμμα των λαμπάδων το φιλί της αγάπης, το σχηματισμό του Σταυρού στην πόρτα του σπιτιού και τη διατήρηση της φλόγας του Άγιου Φωτός σε ένα φαναράκι ή στο καντήλι...

Μέχρι την ώρα του αναστάσιμου τραπεζιού, οι τροφές που προτείνει η Σελήνη στους Ιχθύες που συνδέεται με τα υγρά και τα θαλασσινά είναι καλαμαράκια, θράψαλα, σουπιές, χταπόδι, dressings από ξύδι, λεμόνι, κρασί, λάδι (εκτός κι αν ακολουθείτε αυστηρή νηστεία), ταραμά, μελιτζανοσαλάτα και σούπες. Στο δείπνο ωστόσο, που σήμερα έχει την τιμητική του, σε πρώτο πλάνο θα είναι η παραδοσιακή μαγειρίτσα.

~Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

Χριστός Ανέστη! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα νωρίς το πρωί τονίζει την ανάγκη να επικοινωνήσετε με το Θείο, να ακούσετε τη θεία λειτουργία όπως και να μετακινηθείτε σε μέρη κοντά σε θάλασσα ή που συνδέονται με τα θρησκευτικά ήθη της ημέρας. Τέλος, αφού ακούσετε το «Δεύτε λάβετε φως» να ανταλλάξετε ευχές και χαρμόσυνα να πείτε «Χριστός Ανέστη – Αληθώς Ανέστη».

~Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο~

FRIDA

Η αυριανή αντίθεση του Κρόνου με τον Ερμή προμηνύει καθυστερήσεις, αργοπορίες και δυσκολίες στις μετακινήσεις για αυτό αποφύγετε ψώνια της τελευταίας στιγμής, έχετε με κάτι να ασχοληθείτε μέχρι να έρθουν οι επισκέπτες σας και έχετε υπομονή σε μπελαλίδικες και πολύωρες εργασίες και προετοιμασίες.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι που θα είστε οι ενορχηστρωτές και οι πρωταγωνιστές της μεγάλης εορτής της ημέρας.

Να έχετε ένα θαυμάσιο Μεγάλο Σάββατο και το Άγιο Φως της Ανάστασης, ανάβοντας τη λαμπάδα της ελπίδας και της αγάπης, να σας φέρει τα πιο όμορφα δώρα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved