Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/5;

Η Μεγάλη Παρασκευή ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο που ευνοεί συναισθήματα αδελφότητας και αλτρουισμού - όμως το βράδυ (την ώρα της περιφοράς του επιταφίου) περνάει στους Ιχθύες, στο ζώδιο της γαλήνης της θρησκευτικότητας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/5;

~Σελήνη στον Υδροχόο

Η Μεγάλη Παρασκευή ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο που ευνοεί συναισθήματα αδελφότητας και αλτρουισμού και πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε πράγματα για (ή μαζί με) μια ομάδα ανθρώπων που πιθανόν έχετε κάτι κοινό. Επιπλέον, το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με το βιοχημικό άλας. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι εάν έχετε έλλειψή του, πολύ πιθανόν να έχετε επιθυμία σήμερα για αλμυρές τροφές (πάντως όσο χρειάζεστε υπάρχει στα φρούτα και τα φρέσκα λαχανικά).

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Ψυχική Ανάταση! Από το βράδυ, γύρω στις εννέα και μισή, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της γαλήνης της θρησκευτικότητας και της έμπνευσης, τους υδάτινους Ιχθύες. Ζητήματα επί τω πλείστον πρακτικής φύσεως μετατίθενται για άλλη ώρα και η ευχαρίστηση προέρχεται από δραστηριότητες που έχουν σχέση με θάλασσα, τέχνη, ψυχική ευφορία και ανάπαυση.

~Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

FRIDA

Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου Ερμή – Ποσειδώνα θα χαρείτε να στείλετε όμορφες ευχές, να ακούσετε λόγια ευγνωμοσύνης, να ψάλετε κάποιο ύμνο, να ακολουθήσετε τον επιτάφιο της ενορίας σας, να επικοινωνήσετε με πνευματικούς ανθρώπους, να ταξιδέψετε στην εξοχή και να φιλοτεχνήσετε με τα χεράκια σας όμορφες δημιουργίες.

Μπροστά σε ένα θαύμα θα βρεθείτε Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι ενώ το νέκταρ των Θεών θα απολαύσετε Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι.

Να έχετε μια ξεχωριστή Μεγάλη Παρασκευή, βλέποντας μπροστά και αξιοποιώντας νέους τρόπους προόδου!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved