Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/5;

Σήμερα οι όψεις Ήλιου-Πλούτωνα και Άρη-Κρόνου φέρνουν στο προσκήνιο οικονομικές διαπραγματεύσεις και αισθηματικές μεταβολές.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/5;

~Σελήνη στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο~

Με Σελήνη στον Αιγόκερω ανοίγει η Πρωτομαγιά δείχνοντας μια διάθεση καρτερικότητας. Την ίδια στιγμή έχετε την τάση να είστε απλοί και δωρικοί τόσο στην έκφραση των συναισθημάτων σας όσο και στις επιλογές του φαγητού, των αγορών και των δραστηριοτήτων σας. Από τις πέντε και είκοσι το απόγευμα, περίπου, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της ελευθερίας, τον Υδροχόο, οπότε ευνοούνται δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να αποποιηθείτε δεσμεύσεις και ευθύνες.

~Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο~

Ο πράσινος σηματοδότης ανάβει για οικονομικές διαπραγματεύσεις και αισθηματικές μεταβολές, όπως και μεταμορφώσεις με φυσικούς τρόπους και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγετε εργασίες στο σκοτάδι ή που μπορούν να καταπονήσουν τα γόνατα και τα οστά σας.

~Ο Ερμής στον Ταύρο~

468x60 10

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει έως τις 15 Μαΐου. Χρονικό διάστημα που ευνοούνται επαφές με λογιστές και τραπεζίτες, αισθητικούς και ελαιοχρωματιστές, όπως επίσης και εκδρομές και διαδρομές κοντά στη φύση, μαθήματα φωνητικής, γλυπτικής, ζωγραφικής και κηπουρικής, εξετάσεις θυρεοειδή, μασάζ αυχένα και λαιμού.

Περισσότερο θετικά επηρεάζεστε τα ζώδια της γης (Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι) και αυτά του νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) σε τομείς που σχετίζονται τόσο με οικονομικά, όσο και με αισθηματικά θέματα.

Να έχετε μια όμορφη πρωτομηνιά (και Μεγάλη Τετάρτη) με χαρά και ευτυχία.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved