Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/4;

Στους παλμούς της αυριανής αντίθεσης Άρη – Κρόνου, οικονομικές ζημίες και ερωτικές δυσκολίες ίσως κάνουν την εμφάνιση τους.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/4;

~Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη διέρχεται σήμερα από το ζώδιο που συμβολίζει τόσο το χρόνο και τη μοναχικότητα, όσο και τα αξιώματα. Ως εκ τούτου σήμερα ευνοούνται ενασχολήσεις και επαφές που σχετίζονται με ηλικιωμένα πρόσωπα ή άτομα με την ιδιότητα του ωρολογοποιού, του μοναχού, όπως και του ιερέα, του επόπτη, του δημάρχου και του διοικητή.

Οι τροφές που μπορούν σήμερα να είναι ευεργετικές για τον οργανισμό σας είναι φακές, σκούρο ψωμί, μακαρόνια ολικής άλεσης, όπως και τροφές νηστίσιμες μεν πλούσιες σε ασβέστιο δε, όπως στρείδια, μπρόκολο, λάχανο και σπανάκι.

~Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο~

468x60 10

Στους παλμούς της αυριανής αντίθεσης Άρη – Κρόνου, οικονομικές ζημίες και ερωτικές δυσκολίες ίσως κάνουν την εμφάνιση τους. Είναι πιθανόν, μάλιστα, κάποιοι από εσάς να αναγκαστείτε να εργαστείτε κάτω από πίεση.

Επίσης, η σωματική δραστηριότητα θα είναι μειωμένη σε σχέση με άλλες μέρες και σε κάποιους ο μεταβολισμός θα επιβραδυνθεί.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι του β' δεκαημέρου που, δείχνοντας εργατικότητα, εγκράτεια και υπευθυνότητα, θα επιτύχετε την ολοκλήρωση των στόχων σας.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του α' δεκαημέρου ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με την αυστηρή κριτική ή σταματήσετε κάποια δραστηριότητα σας.

Να έχετε μια υπέροχη Μεγάλη Τρίτη, ενθυμούμενοι την αξία της σωφροσύνης που υμνείται σήμερα από τις δύο παραβολές, των Μωρών Παρθένων και των ταλάντων.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved