Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/4;

Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη να σας φέρνει στον νου τσουρέκια, κουλούρια, λαμπάδες, το φιλί της Αγάπης και όλα τα καλά της γιορτής του Πάσχα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/4;

~~Σελήνη στον Τοξότη~

Η Μεγάλη Eβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη να σας φέρνει στον νου τα κόκκινα αυγά, τα τσουρέκια, του κουλούρια, τις λαμπάδες, το φιλί της Αγάπης και όλα τα καλά της γιορτής του Πάσχα. Η κατάνυξη είναι μεγάλη όπως και η θετική διάθεση και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τόσο σε θρησκευτικούς χώρους όσο και σε υπαίθρια πάρκα, πλατείες, δρόμους.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί, γύρω στις επτά και μισή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ευνοεί τις συνεννοήσεις, τις διαδρομές, τις επαφές με νεαρά πρόσωπα αλλά και γυναίκες. Αργότερα, περίπου στις έντεκα και μισή, το εξάγωνο με τη Σελήνη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να φτιάξετε δικές σας λαμπάδες, να φιλοτεχνήσετε ευχετήριες κάρτες και να εμπνευστείτε ξεχωριστές δημιουργίες.

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

468x60 10

Λίγα και καλά! Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω από το μεσημέρι συμβάλλει ώστε να μπείτε στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας, κάνοντας πράγματα που ήδη έχετε δοκιμάσει μέσα στα χρόνια, δεν είναι επουσιώδη και χρειάζονται λίγα χρήματα.

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου θα κάνετε νέα ξεκινήματα που θα χρειαστούν ενέργεια, δύναμη και πείσμα.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου θα έρθετε πιο κοντά στα όνειρα, τα ιδεώδη και τα θρησκευτικά σας πιστεύω.

Κριοί, Τοξότες, Λέοντες του γ' δεκαημέρου έχετε εύνοια σε εξετάσεις και διανοητικές ενασχολήσεις.

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι στα τέλη του α' και στα τέλη του β' δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα.

Να έχετε μια καλή Μεγαλο-Εβδομάδα! Διανύοντάς την ας σας κρατήσει συντροφιά με τη λύπη και τα δάκρυα της, αλλά και τη χαρά και την προσμονή της Ανάστασης.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved