Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/4;

Του Λαζάρου σήμερα και η Σελήνη στο Σκορπιό, το ζώδιο της ανάστασης και της αναγέννησης, δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/4;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Του Λαζάρου σήμερα και η Σελήνη στο ζώδιο της ανάστασης και της αναγέννησης δείχνει ότι ακόμη και αν έχει επέλθει η φθορά, υπάρχει ελπίδα ο άνθρωπος να σηκωθεί και να ξαναζήσει τη ζωή του. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει γύρω στις δέκα και μισή το πρωί με τον πλανήτη που συμβολίζει το θαύμα, δηλαδή τον Ποσειδώνα, ευνοεί την ηρεμία, την προσευχή, το διαλογισμό και την αναβίωση θρησκευτικών εθίμων όπως είναι τα κάλαντα του Λαζάρου και τα «λαζαράκια» .

Προσοχή σε σκούρα ροφήματα ικανά να σας πειράξουν, τροφές που μπορεί να χαλασμένες, όπως και αλλεργίες από γύρη, τροφή, αντιβιοτικό.

~Σελήνη στον Τοξότη~

Στις δύο και μισή το μεσημέρι η γενναιόδωρη Σελήνη που απεχθάνεται τους περιορισμούς και αγαπά το «έξω» ευνοεί να συμμετάσχετε σε κάποιο πασχαλινό παζάρι, να θυμηθείτε το βαφτιστήρι σας, να παρακολουθήσετε πολιτιστικές εκδηλώσεις και γενικότερα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν κατά βάση εκτός σπιτιού.

~Άρης εξάγωνο με Ποσειδώνα~

468x60 10

Τρέχα καλλιτέχνη! Σήμερα ευνοούνται εργασίες που σας κάνουν να νιώθετε καλλιτέχνες, είτε σχετίζονται με τον έρωτα και την τέχνη (ιδιαίτερα με μελωδίες και ψαλμωδίες), είτε σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα όπως βάψιμο, ανθοκομική, πασχαλινή διακόσμηση, περιτύλιξη δώρων, παρασκευή φυσικών καλλυντικών.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου που θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε περικλείεται από μια μυστικότητα ή μπορεί να αναδείξει κάποιο σας κρυφό ταλέντο.

Να έχετε ένα συναρπαστικό Σάββατο, στρέφοντας το βλέμμα σας εκεί που θέλετε να πάτε!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved