Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/4;

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι συνυφασμένο με τα οικονομικά ζητήματα, που μπορείτε νωρίς το πρωί να τακτοποιήσετε

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/4;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Στους παλμούς της χθεσινής Έκλειψης στον υδάτινο Σκορπιό δονείται η σημερινή μέρα δημιουργώντας την ανάγκη να κρύψετε συναισθήματα και προθέσεις και να αποθηκεύσετε πράγματα, τρόφιμα, ρούχα και αρχεία. Έτσι σήμερα μπορείτε να καταγράψετε τι νιώθετε στο μυστικό σας ημερολόγιο, να δείτε εις βάθος εσωτερικά ζητήματα, να φυλάξετε πράγματα στα ντουλάπια σας , να αγοράσατε είδη και θήκες αποθήκευσης, όπως και ειδικά αρωματικά ενάντια στον σκόρο.

~Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα~

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι συνυφασμένο με τα οικονομικά ζητήματα, που μπορείτε νωρίς το πρωί να τακτοποιήσετε, όπως και με τα γεννητικά όργανα όπου ίσως κάνετε ιατρικούς και μικροβιολογικούς έλεγχους.

~Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη~

Γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Αφροδίτη και ίσως υπάρχουν ζήλιες και εντάσεις μικρής έκτασης για χρηματοπιστωτικά ζητήματα. Από την άλλη, ευνοείται η αγορά τόσο εσωρούχων όσο και προφυλακτικών.

~Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

468x60 10

Ο αισθησιασμός στο μεγαλείου του! Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε ονειρικές στιγμές «ζωγραφίζοντας» στο σεξ, την εργασία όπως και σε ένα χόμπι ή δραστηριότητα που απαιτεί να αφήσετε τα ηνία στη φαντασία σας!

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθείς και Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του α' δεκαήμερου που θα έχετε τη δυνατότητα μέσα από μια μικρή ευκαιρία να ζήσετε μια μεγάλη επιτυχία.


Να έχετε μια συναρπαστική μέρα δίνοντας λογαριασμό για ό,τι είστε ή κάνετε σε εκείνον που σας κοιτάει μέσα από τον καθρέφτη σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved