Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/4;

Η έκλειψη στο Σκορπιό θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια και τα αποτυπώματα του μοιραίου σε ότι σχετίζεται με θέματα οικονομικά, αλλά και με μυστικά, πάθος και σεξ.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/4;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Η Σελήνη στο Ζυγό δίνει την έγκριση της για να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με δικαιοσύνη, συμβουλευτικές υπηρεσίες και δημόσιες σχέσεις. Επίσης συναινεί σε συνοικέσια, διαζύγια, διαιτησίες και πάσης φύσεως σύμφωνα και συμβόλαια.

~Η Σελήνη στο Σκορπιό και οι όψεις της~

Όταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μία και είκοσι πέντε το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και η προσοχή στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα, όπως πιστώσεις, καταθέσεις, χορηγίες, διατροφές και επιδόματα. Ταυτόχρονα, γεννάται η επιθυμία για ενασχόληση σε βάθος με ερωτικές υποθέσεις και ζητήματα του γενετησίου συστήματος.

Γύρω στις οχτώ το απόγευμα η Σελήνη συναντά τον Άρη και χρειάζεται να προσέχετε πιθανές εντάσεις με γυναίκες. Σαρκασμοί, εκδικήσεις και ζήλιες θα ανεβάσουν τους τόνους. Επιπλέον, γύρω στις εννέα και μισή το βράδυ η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και στην ολιγόωρη επιρροή της μπορείτε να ακούσετε το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι, να κάνετε ένα χαλαρωτικό ντους, να δείτε ένα όμορφο όνειρο ή να δημιουργήσετε ερωτικό σκηνικό.

~Έκλειψη στο Σκορπιό~

468x60 10

Η πολύκροτη έκλειψη στο ζώδιο που συνδέεται με το πάθος και το σεξ, τα μυστικά και τα οικονομικά πραγματοποιείται αργά το βράδυ, λίγο πριν τις έντεκα, στην 5η μοίρα του Σκορπιού. Αυτό το αστρολογικό γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς στους συγκεκριμένους τομείς θα αφήσει αφενός ανεξίτηλα σημάδια και αφετέρου τα αποτυπώματα του μοιραίου.

Αυτοί που επηρεάζεστε άμεσα από την έκλειψη στο Σκορπιό είστε Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο όπως και όσοι έχετε τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά στοιχεία σε αυτά τα ζώδια.

Να έχετε μια όμορφη μέρα ενθυμούμενοι ότι η μοίρα οδηγεί εκείνον που την ακολουθεί και σέρνει εκείνον που αντιστέκεται.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved