Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/4;

Με σύμβολό της τη ζυγαριά, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί να αισθανθείτε πιο ωραία μέσα από μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση των πραγμάτων.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/4;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Με σύμβολό της τη ζυγαριά, η Σελήνη στον Ζυγό από τις δέκα και μισή περίπου το πρωί ευνοεί να αισθανθείτε πιο ωραία μέσα από μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση των πραγμάτων. Επιπλέον, σήμερα που είναι και η Ημέρα του Βιβλίου ίσως διαβάσετε ή αλλάξετε απόψεις για ένα βιβλίο με αισιόδοξο μήνυμα ή ρομαντικό περιεχόμενο.

~Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα~

Έρως και ψυχή! Στην επιρροή της αυριανής όψης Αφροδίτη – Πλούτωνα να είστε έτοιμοι για παθιασμένα τραγούδια, αφροδισιακά γεύματα και ερωτική ηδονή σε floral σεντόνια. Επιπλέον, η όψη ευνοεί αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισης βάφοντας τα μαλλιά σας, φορώντας εμπριμέ ρούχα σε λαχανί και πράσινες αποχρώσεις και στολίζοντας το λαιμό σας με print φουλάρια όπως και κολιέ και μενταγιόν από χαλκό.

~Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία~

468x60 10

Θετική σκέψη! Η αυριανή όψη Ερμή – Δία ευνοεί τον νου να γίνει το εργαλείο για μια καλύτερη ζωή. Επίσης, η μάθηση, η διδασκαλία, τα ταχύρυθμα μαθήματα, τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι σχολικές εκδρομές θα αποτελέσουν ευκαιρία για χαρά.

Οι τυχεροί της ημέρας: Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι του β' δεκαημέρου μπορείτε να έχετε επιτυχία σε συνεντεύξεις, εξετάσεις και προφορικές ή γραπτές εργασίες.

Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι του α' δεκαημέρου μπορείτε να επιτύχετε θετικές μεταβολές σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα.

Να έχετε όλοι μια όμορφη και ευχάριστη μέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved