Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/4;

Ήλιος και Άρης εισέρχονται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου: Αισθησιασμός, υλισμός, καλοπέραση, τραγούδι και υπαίθριες δραστηριότητες θα είναι στα φόρτε τους!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/4;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Ένα θαυμάσιο Σάββατο προοιωνίζεται σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λιονταριού! Εκπροσωπεί τη διασκέδαση, τις λαμπρές τελετές και τις γιορτές όπως και τα παιχνίδια, τα χόμπι, τα παιδιά και τον έρωτα, τομείς στους όποιους θα υπάρχουν επιδόσεις, επιτυχίες και μεγάλες εκδηλώσεις θαυμασμού.

~Ήλιος και Άρης στον Ταύρο~

Εκ του ασφαλούς! Ήλιος και Άρης εισέρχονται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 21 και 31 Μαΐου αντίστοιχα. Αισθησιασμός, υλισμός, καλοπέραση, τραγούδι και υπαίθριες δραστηριότητες θα είναι στα φόρτε τους ενώ θα υπάρχει η τάση να ενεργοποιήσετε δικλείδες ασφαλείας τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά.

~Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό~

Ανοιχτό μυαλό! Καινούργιοι δρόμοι σκέψεις ανοίγουν σήμερα και συγχρόνως υπάρχει μια τάση να ενημερωθείτε για πάσης φύσεως τεχνολογικές και επιστημονικές ανακαλύψεις, όπως και να ανταλλάξετε απόψεις στους κόλπους μιας παρέας, ομάδας δράσης, κινήματος, αθλητικού συλλόγου ή forum.

468x60 10

Από την άλλη, απότομες κινήσεις, αναπηδήσεις, εκτινάξεις, τινάγματα και ακροβατικά ίσως είναι ένδειξη ότι τα νεύρα σας είναι στην τσίτα. Χαμομήλι και τροφές που καταπολεμούν την έκκριση κορτιζόλης μπορούν να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες που θα στρέψετε τα βλέμματα επάνω σας με τους θριάμβους, τις επιτυχίες και θα εισπράξετε 'συχαρίκια' και επιφωνήματα επιδοκιμασίας.

Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου, όσο πιο θετικοί και αισιόδοξοι είστε, τόσο πιο ωραία θα περάσετε!

Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο, γεμάτο χαρά και ευτυχία!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved