Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/4;

Η μέρα χρωματίζεται από το όμορφο εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που γνέφει θετικά στον έρωτα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/4;

~Σελήνη στον Λέοντα~

Λαμπρά, φωτεινά και γιορτινά! Η Σελήνη στο ζώδιο της φωτεινότητας και της μεγαλοπρέπειας δείχνει την τάση να έρθετε σε επαφή με άτομα με επιβλητική ή λαμπερή παρουσία, να παρακολουθήσετε εντυπωσιακά θεάματα και να βρεθείτε σε χώρους που διακρίνονται για το μέγεθος, τη λαμπρότητα ή σχετίζονται με χόμπι και διασκέδαση.

~Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα! Η μέρα χρωματίζεται από το όμορφο εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που γνέφει θετικά στον έρωτα, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για αισθηματικές σχέσεις ικανές να σας δώσουν χαρά και ασφάλεια. Εξαιρετικά επιτυχείς μπορεί να είναι επίσης σήμερα οικονομικές συναλλαγές όπως και αγορές σχετικές με διακόσμηση, λουλούδια, αρώματα, μόδα και είδη που συνδέουν την άνεση με την ευχαρίστηση.

~Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό~

Η αυριανή σύνοδος Ερμή - Ουρανού ασκεί από σήμερα την επιρροή της και ως εκ τούτου η γρήγορη αντίληψη συνυπάρχει με την υπερένταση.

468x60 10

Απρόσμενα τηλεφωνήματα ή μηνύματα, ξαφνικές γνωριμίες, απρογραμμάτιστες μετακινήσεις και ζητήματα που σχετίζονται με υπολογιστές, internet και έξυπνες συσκευές θα σας κρατούν σε εγρήγορση.

Ταύροι, Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου θα πετύχετε κάτι θετικό και όμορφο που θα σας παρέχει χαρά και ασφάλεια.

Κριοί, Τοξότες και Λέοντες του α' δεκαημέρου ίσως σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα ασυνήθιστο πρόσωπο ή ένα πρωτοποριακό προϊόν.

Να έχετε μια θαυμάσια μέρα, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved