Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/4;

Η είσοδος του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας, στο φουριόζικο και παράτολμο ζώδιο του Κριού φέρνει (μέχρι την 1η Μαΐου) βιασύνη στην ομιλία και επιθετικούς τόνους.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/4;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Με τη Σελήνη στους αεράτους Διδύμους, η μέρα ευνοεί να βγείτε να πάρετε τον αέρα σας, να κάνετε ανάλαφρες συζητήσεις, να κινηθείτε με άνεση και χάρη, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε ζωηρά ανοίγοντας τους... αεραγωγούς της χαράς και του κεφιού.

~Η Σελήνη και οι όψεις της~

Από περιέργεια! Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι τονίζει την ανάγκη να μάθετε, να ανακαλύψετε νέα πράγματα και να δοκιμάσετε καινούργιες μεθόδους ή τεχνικές. Επιπλέον, περίπου στις δέκα το βράδυ η σύνοδός της με το Δία είναι μια πολύ καλή ένδειξη για γνωριμίες, πάρτι, πλάκες, χαβαλέ και γενικότερα χαρωπές καταστάσεις.

~Ερμής στον Κριό~

Πύρινες γλώσσες! Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η είσοδος του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας, στο φουριόζικο και παράτολμο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1η Μαΐου.

468x60 10

Ο λόγος θα είναι ευθύς, ωμός και ζωηρός και σε κάποιες περιπτώσεις θα υπάρχει βιασύνη στην ομιλία, ενώ οι τόνοι θα υψώνονται ή θα γίνονται επιθετικοί. Ευνοούνται οι αθλητικές επιδείξεις, οι εγγραφές σε γυμναστήρια, μαθήματα για χρήση εργαλείων ή μηχανών, ταχυμεταφορές, συμβόλαια πυρός και αιματολογικές εξετάσεις. Ερωτικά, οι σεξουαλικές κουβέντες θα αυξηθούν και οι 'one night stand' συναντήσεις θα κορυφωθούν.

Περισσότερο επηρεάζεστε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες, οι οποίοι θα πάρετε νέα μαθήματα στον έρωτα ή θα εκπαιδευτείτε σε κάτι καινούργιο.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί είτε θα έρθετε αντιμέτωποι με υποθέσεις ή επιστολές που επείγουν είτε θα «παιδευτείτε» από πρόσωπα που η γλώσσα τους τρέχει «κατοστάρι».

Να έχετε μια ευχάριστη και όμορφη Κυριακή!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved