Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/4;

Η Νέα Σελήνη στον Κριό εστιάζει την προσοχή σε καινούργια ξεκινήματα, ενώ η σύνοδος με τον Άρη πιθανόν να φέρει εντάσεις για το ποιος θα έχει τα πρωτεία ή θα ηγηθεί μιας κίνησης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/4;

~Νέα Σελήνη στον Κριό~

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Με κόκκινο είναι υπογραμμισμένη η Νέα Σελήνη που συμβαίνει σήμερα στη μία παρά είκοσι πέντε το μεσημέρι, στην 20η μοίρα του Κριού, εστιάζοντας την προσοχή σε καινούργια ξεκινήματα, προαγγέλματα, προσύμφωνα, εγκαίνια, προκρίσεις, εγγραφές, ενάρξεις επιτηδεύματος, ιδρύσεις και πάση φύσεως νέα βήματα.

Δεδομένου ότι το ζώδιο του Κριού είναι άμεσα συνυφασμένο με το άνω άκρο του ανθρώπινου σώματος, πολύ πιθανόν να φροντίσετε το κεφάλι σας είτε δίνοντας έμφαση στην περιποίηση και τον καλλωπισμό του, είτε αγοράζοντας σχετικά προϊόντα ή αξεσουάρ όπως στέκες, καπέλα, μπαντάνες ή κράνη. Επίσης, ενδείκνυνται ανοιξιάτικες εργασίες που σχετίζονται με οροφές, στέγες, ταβάνια και ταράτσες.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Κατά την αρχηγία του Κριού! Γύρω στις τέσσερις το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει όψη συνόδου με τον Άρη, το θεό του πολέμου και πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις για το ποιος θα έχει τα πρωτεία ή θα ηγηθεί μιας κίνησης. Από την άλλη, ευνοεί να ανανεώσετε ένα χώρο όπως και να βρεθείτε σε νέες κτιριακές ή αθλητικές εγκαταστάσεις.

468x60 10

Το απόγευμα, λίγο πριν τις επτά και μισή, η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη και το κλίμα γίνεται όμορφο και ερωτικό.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες και Λέοντες όπως και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του γ' δεκαημέρου, που θα καταφέρετε να προηγηθείτε ή να κάνετε την αρχή για κάτι που θέλετε πολύ.

Να έχετε μια όμορφη μέρα, που θα σας δώσει το πλεονέκτημα να είστε μπροστά!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved