Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/4;

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, η μέρα κρύβει εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Επίσης, απρογραμμάτιστες επαφές και ίσως αλλαγές στα σχέδια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/4;

~Σελήνη στον Υδροχόο σε χάση~

Εκτός απροόπτου! Με τη Σελήνη στο απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου η μέρα κρύβει εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Πολλές επαφές θα είναι απρογραμμάτιστες και ίσως εντελώς ξαφνικά ή από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάξετε σχέδια. Επίσης, κάποιες εξελίξεις θα πάρουν τελείως διαφορετική τροπή από αυτή που πιστεύατε. Η Σελήνη τον Υδροχόο είναι άμεσα συνυφασμένη με τεχνολογικά προϊόντα, ηλεκτρικές συσκευές και ηλεκτρονικά είδη. Δεδομένου ότι είναι σε χάση, ίσως ελαττώσετε τη χρήση τους ή πετάξετε στους ειδικούς κάδους κάποιο παλιό σίδερο, κινητό, ραδιόφωνο ή άλλο σχετικό είδος.

~Οι όψεις της Σελήνης~

Νωρίς το πρωί, το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με το Δία σας φτιάχνει το κέφι και έχετε διάθεση να μάθετε και να περάσετε καλά. Το μεσημέρι γύρω στις δύο και δέκα πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με τον Ήλιου και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με πρόσωπα του αντίθετου φύλου.

468x60 10

Νωρίς το απόγευμα ευνοούνται ιδιαίτερα κοινωνικές συναναστροφές, αγορές όμορφων πραγμάτων και ερωτικά ρομάντζα.

Τέλος, περίπου στις επτά και είκοσι το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει αρμονική όψη με τον Άρη προτάσσοντας δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη, όπως άθληση και σεξ!


Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί του β' δεκαημέρου θα έχετε τον αέρα του πρώτου σε κοινωνικές επαφές, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Κριοί, Τοξότες και Λέοντες το κλίμα είναι σήμερα θετικό για να φλερτάρετε, να ερωτοτροπήσετε και να χαρείτε.

Να έχετε μια ευχάριστη μέρα ανακαλύπτοντας νέες ιδέες και δημιουργώντας καινούργιους ορίζοντες!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved