Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/4;

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με την υπόληψη, τη δημοσία εικόνα και το status σας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/4;

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Είναι θέμα κύρους! Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που σχετίζονται με την υπόληψη, τη δημοσία εικόνα και το status σας. Συγχρόνως θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία μιας επιχείρησης ή οργανισμού, όπως επόπτες και διοικητές, διευθυντές και διαχειριστές, προϊσταμένους και επίτροπους και άτομα που κατέχουν κάποιο δημόσιο αξίωμα.

~Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα~

Αναζήτηση δροσιάς! Γύρω στις τρείς παρά τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και θα υπάρχει μια τάση για ενασχόληση με ψυχικά ζητήματα και πνευματικές δραστηριότητες.

468x60 10

Επίσης, στην ολιγόωρη επιρροή αυτής της όψης, αν κάνετε κάποιες αγορές πιθανόν οι αποχρώσεις που θα προτιμήσετε να είναι σκούρες, μαύρο, γκρι ή σταχτί. Δεδομένου μάλιστα ότι η Σελήνη στον Αιγόκερω συνδέεται με τη ψυχρότητα, πολύ πιθανόν κάποιοι να θελήσετε παγάκια στα ροφήματα σας ή να επιλέξετε κρύα εδέσματα.

~Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό~

Αντίδραση στην αντίδραση! Αργά το βράδυ, γύρω στις δέκα και μισή, η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και θα έχετε την τάση πιθανόν να πάτε κόντρα σε αυτά που θέλουν ή σας λένε οι άλλοι. Επιπλέον, επαφές με φίλους και πρόσωπα ιδιαίτερα ανεξάρτητα ή με σχετικά ανορθόδοξες ιδέες ίσως είναι απρόσμενα προκλητικές ή αποκαλυπτικές.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ταύροι του α' δεκαημέρου που νιώθετε καλά λειτουργώντας με πρόγραμμα.

Ακολουθούν Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί που βάζοντας λίγο τάξη στη ζωή σας κατευνάζετε το άγχος.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα, βρίσκοντας χρόνο να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί περισσότερο!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved