Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/4;

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία ευνοεί θέματα μικρά και ανούσια, που όμως προσφέρουν χαρά, και μας γεμίζουν ζωντάνια και ενθουσιασμό.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/4;

~Σελήνη στον Τοξότη~

Καλό μήνα! Πρωταπριλιά με τη Σελήνη στο ζώδιο της ευθυμίας, της χαράς και του χιούμορ, τα αστεία και οι φάρσες θα δώσουν και θα πάρουν. Η παιχνιδιάρικη συνήθεια του σημερινού εθίμου θα βρει έδαφος συν τοις άλλοις σε δραστηριότητες που σχετίζονται με πρεσβείες, αερολιμένες, δικαστήρια, και εκπαιδευτικούς χώρους που είναι άμεσα συνυφασμένα με το ζώδιο του Τοξότη, όπως επίσης και με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή είναι συγγενείς εξ αγχιστείας.

~Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα~

Ο Ήλιος σε όψη τετραγώνου με τον σκοτεινό και μυστηριώδη Πλούτωνα δείχνει ότι η σημερινή μέρα θα κινείται στα άκρα μεταξύ του κόκκινου και του μαύρου. Τα γεγονότα είναι ικανά να σας καθηλώσουν με την ένταση και τη σφοδρότητα τους, ενώ το στίγμα τους μπορεί να είναι μοιραίο αφήνοντας ένα ανεξίτηλο χρώμα στη ζωή σας. Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν ζητήματα χρήματος, έρωτα και σεξ.

~Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία~

468x60 10

Υπάρχει εύνοια σε θέματα που δεν χαρακτηρίζονται ουσιώδη, ωστόσο σας προσφέρουν ευχαρίστηση και συμβάλλουν ικανοποιητικά στο να αισθανθείτε ζωντάνια και ενθουσιασμό.

Θα απολαύσετε αθλητικές δραστηριότητες, αγώνες ή επιδείξεις, μετακινήσεις, βόλτες όπως και επαφές με άτομα που τους αρέσει να χρησιμοποιούν τις λέξεις, τα χέρια και την κίνηση.

Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι στα τέλη του α' και στις αρχές του γ' δεκαημέρου θα αφήσετε το χτες και θα κοιτάξετε μπροστά.

Να έχετε μια κεφάτη μέρα, με χαρά και χαμόγελο!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved