Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/3;

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, η θερμοκρασία του έρωτα ανεβαίνει πυροδοτώντας εκρήξεις πάθους και μυσταγωγικής ηδονής.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/3;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Πατώντας τη σκανδάλη του πάθους! Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από ζητήματα οικονομικά όπως υποθηκεύσεις, πιστώσεις, χορηγίες, συντάξεις ενώ η θερμοκρασία του έρωτα ανεβαίνει πυροδοτώντας εκρήξεις πάθους και μυσταγωγικής ηδονής.

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό~

Ω! Τι έκπληξη! Τα απρόοπτα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και συναισθήματα απορίας και θαυμασμού εναλλάσσονται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Πρόσωπα που σχετίζονται με αθλητικές, ομαδικές, εταιρικές και επαγγελματικές δραστηριότητες θα σας ξαφνιάσουν, πιάνοντας σας εξ απήνης.

~Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό~

468x60 10

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που δεν προειδοποιεί, δεν δέχεται περιορισμούς και σε σύνοδο με την Αφροδίτη που συμβολίζει τις σχέσεις και τις οικονομικές συναλλαγές, πραγματικά θα μείνετε άφωνοι με τις απροσδόκητες μεταβολές και στους δύο τομείς. Ξαφνικές συνεργασίες, νεωτεριστικές προτιμήσεις, φιλικές διασυνδέσεις, απρόσμενα ρομάντζα, απρόβλεπτοι γάμοι, οικονομικές ανατροπές είναι μερικές από τις καταστάσεις που σε ανύποπτο χρόνο θα προκύψουν.

~Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δία και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα~

Ο πλανήτης της πληροφόρησης και των μετακινήσεων συναντά σήμερα το Δία και τον Πλούτωνα και δίνει έμφαση σε συζητήσεις, νοητικές ασχολίες και συναλλαγές όσο και σε δρομολόγια, μέσα μεταφοράς, εκπαιδευτικά θέματα και σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Κάποια από αυτά θα κυλούν σε χαλαρούς ρυθμούς (π.χ. χαζολογήματα στο ιντερνέτ και σουλάτσα στους δρόμους) και άλλα θα προαπαιτούν διερεύνηση, βάθος και ζήλο (ψυχολογικές αναλύσεις, μεταφυσικές μελέτες και γυναικολογικές εξετάσεις).

Οι τυχεροί της ημέρας είστε οι Κριοί, Τοξότες και Λέοντες του α' δεκαημέρου που βλέπετε τις μετοχές σας σε οικονομικά και ερωτικά θέματα να ανεβαίνουν κατακόρυφα

Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι γεμίζετε τις μπαταρίες σας με κέφι, αισιοδοξία και ζωντάνια.

Να έχετε μια εκπληκτικά υπέροχη μέρα!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved