Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/3;

Τις σχέσεις και τις συνεργασίες επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού, ενώ το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα βάζει φωτιά στις διαθέσεις, προκαλώντας εκρήξεις οργής, θυμού και ζήλιας.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/3;

~Πανσέληνος στο Ζυγό~

Ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά! Τις σχέσεις και τις συνεργασίες επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού. Η επιθυμία για ομορφιά και αρμονία θα αναμετρηθεί με απρόσμενες παραφωνίες και τόσο σε θέματα γάμου, συνεταιρισμών και συμφωνιών όσο και σε ζητήματα αισθητικής, ένδυσης και καλλιτεχνικής δραστηριότητας, όπου θα είναι απαραίτητοι οι επιδέξιοι και σταθμισμένοι ελιγμοί.

~Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα~

Κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα οβίδες οργής, θυμού και ζήλιας θα είναι αιτία για ισχυρές αναταράξεις, επιθετικές κινήσεις και άγριες συρράξεις. Τα ζητήματα τα οποία θίγει πιο πολύ η εκρηξιγενής αυτή όψη συνδέονται με παράνομες σχέσεις, μυστικές υποθέσεις, μαύρα χρήματα, καταθέσεις, επιδόματα, φορολογικά μέτρα και γενικότερα χρηματοπιστωτικές υποθέσεις.

468x60 10

Σε θέματα έρωτα, το πέτρωμα είναι πυριγενές και το πάθος θα αποτελέσει τη καυτή λάβα που θα κορυφώσει την ερωτική ηδονή.

~Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο~

Από την άλλη, το αυριανό τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί από σήμερα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εργασίες, ρυθμίσεις και μετακινήσεις που συνδέονται με τέχνη, θάλασσα και εσωτερικά ή ευαίσθητα ζητήματα και οι οποίες με επιμονή και υπομονή μπορεί να συμβάλουν θετικά στην ψυχική ή οικονομική σας κατάσταση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι στο α' δεκαήμερο και στις αρχές του β', που επηρεάζεστε πιο έντονα από τις δονήσεις του σημερινού αστρολογικού σκηνικού, καλείστε να δαμάσετε πάθη και να θέσετε υπό έλεγχο καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι.

Να έχετε μια μέρα όμορφη, ερωτική και ευχάριστη!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved