Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/3;

Στην ακτίνα επιρροής της αυριανής όψης Άρη – Πλούτωνα το κλίμα είναι ηφαιστειογενές και πράξεις ζήλιας, εκδίκησης και εκφοβισμού θα προκαλέσουν εκρήξεις και καταλυτικές αλλαγές.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/3;

~Σελήνη στην Παρθένο~

Ώρα για δουλειά! Μετά την αργία της 25ης Μαρτίου η Σελήνη στην Παρθένο δίνει προτεραιότητα σε θέματα εργασίας και υγείας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και στη διάρκεια της ημέρας υπηρεσιακά ζητήματα, όπως και τακτοποιήσεις λογιστικών υποθέσεων, λογαριασμών και
αρχείων, θα απορροφήσουν σημαντικό μέρος του χρόνου σας. Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρχει σε ιατρεία, κλινικές, μικροβιολογικά κέντρα όπως και στους διαδρόμους των supermarketsμε τις προσφορές και τα είδη υγιεινής.

~Ο Άρης σε εξάγωνο με το Δία~

Ο συνδυασμός Άρη-Δία είναι μια θετική ένδειξη για εκκινήσεις που συνδυάζουν την τόλμη με τους έξυπνους χειρισμούς και τη δράση με την επικοινωνία.

468x60 10

Τύχη θα υπάρχει στον αθλητισμό, σε ταξίδια όπως και σε ό,τι αφορά θέματα πνευματικής εξέλιξης και εκπαίδευσης. Ένα κοντινό ή νεαρό πρόσωπο, ένας καθηγητής ή ένας συνάδελφος ίσως αποτελέσουν αιτία για ένα νέο ξεκίνημα.

~Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα~

Στην ακτίνα επιρροής της αυριανής όψης Άρη – Πλούτωνα το κλίμα είναι ηφαιστειογενές και πράξεις ζήλιας, εκδίκησης και εκφοβισμού θα προκαλέσουν εκρήξεις και καταλυτικές αλλαγές. Σκληρές διεκδικήσεις και άγριες διαμάχες θα υπάρχουν για χρηματοοικονομικά θέματα, μυστικές συμφωνίες και κρυφές σχέσεις. Από την άλλη, τα πάθη θα ξυπνήσουν και το σεξ θα βάλει φωτιά στα σεντόνια σας!

Κριοί, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν κάτι κρύβετε, ενώ κάτι θα τελειώσει και κάτι θα ξεκινήσει.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα, γητεύοντας του φόβους και δίνοντας μάχη για το καλύτερο!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved