Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/3;

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου, θα βρεθείτε στο επίκεντρο γεγονότων που θα αιφνιδιάσουν.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/3;

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιο που συμβολίζει τις γυναίκες και τη μητρότητα υπάρχει η τάση να δώσετε έμφαση στις σχέσεις με αυτές, όπως και σε ζητήματα που σχετίζονται με παιδιά. Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι σε αύξηση στο ζώδιο του Καρκίνου, που σχετίζεται με το στήθος, ίσως επιλεχθούν ρούχα που θα αναδεικνύουν το πλούσιο μπούστο.

Επίσης, ενδεχομένως να πάρετε περισσότερα μέτρα που θα συνδέονται με την ασφάλεια και την προστασία σας, ενώ ευνοούνται οι συλλογές, οι εφοδιασμοί, αποθηκεύσεις και ενασχολήσεις που σχετίζονται με φροντίδα, φύλαξη, παράδοση και διαίσθηση.

~Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό~

Στην ακτίνα επιρροής της αυριανής συνόδου Άρη – Ουρανού γρήγορες και απρόσεκτες κινήσεις ίσως είναι υπαίτιες για τραυματισμούς, γλιστρήματα και πεσίματα. Από την άλλη, βραχυκυκλώματα και μηχανικές βλάβες μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

468x60 10

Γεγονότα που συνδέονται με δραστηριότητες ή άτομα που σχετίζονται με αθλητισμό, αγώνες, αναφλέξεις, ενάρξεις όπως και αιχμηρά αντικείμενα ή μεταλλικά εργαλεία και θα σας πιάσουν εξαπίνης. Το σεξ θα αποκτήσει ξαφνικά καίριο ρόλο στη ζωή σας.

Περισσότερο επηρεάζεστε η τετράδα των παρορμητικών Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του α' δεκαημέρου που θα βρεθείτε στο επίκεντρο γεγονότων που θα αιφνιδιάσουν.

Να έχετε μια όμορφη μέρα, αγαπώντας ο ένας τον άλλο!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved