Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/3;

Αναζωογόνηση και ανανέωση προτάσσει η Σελήνη στον Κριό, ξεκινώντας κάτι νέο που θα σας ανεβάσει τη διάθεση!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/3;

~Σελήνη στον Κριό~

Μυρίζει άνοιξη! Οι αμυγδαλιές άνθισαν και η Σελήνη στον Κριό, σε απόλυτη συνάφεια με το ξύπνημα της φύσης, σας ωθεί να αποχαιρετίσετε τους παλιούς σας ρυθμούς και να φέρετε την άνοιξη στη ζωή σας. Αναζωογόνηση και ανανέωση προτάσσει η Σελήνη στο ζώδιο του Άρη, ξεκινώντας κάτι νέο που θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας προσφέρει ζωντάνια και ευεξία. Γυμναστείτε, ερωτευτείτε, ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και φρεσκάρετε το σπίτι και τη διακόσμηση του!

~Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα~

Γύρω στις 10 το πρωί η Σελήνη συναντά τον πανίσχυρο Πλούτωνα προκαλώντας σεισμικές δονήσεις σε αισθηματικές υποθέσεις και μυστικές καταστάσεις.

468x60 10

Πολύ πιθανόν να υπάρχουν εντάσεις με πρόσωπα που είναι επικεφαλείς σε κάποιο τομέα ή γενικότερα θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε κάθε τι. Ζήλιες, αντεγκλήσεις και έντονες διαμάχες πολύ πιθανόν να σας γρατζουνίσουν την πόρτα. Δεν είναι ανάγκη να τους ανοίξετε, εκτός αν έχετε όρεξη για καυγά!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, γεννημένοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου, ίσως να χρειαστεί να συγκρουστείτε με άτομα που είτε είναι είτε το παίζουν αφεντικά στη ζωή σας, προκειμένου να κλείσετε έναν παλιό κύκλο και να ξεκινήσετε έναν νέο.

Κριοί, Τοξότες και Λέοντες του α' δεκαημέρου θα έχετε εύνοια σε πάση φύσεως δραστηριότητες που απαιτούν να πάρετε νέες πρωτοβουλίες ή να καταθέσετε καινούργιες προτάσεις.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα, με ενέργεια και ζωντάνια.

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved