Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/3;

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι που να απαιτεί τη μαεστρία του Ποσειδώνα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/3;

~Νέα Σελήνη στους Ιχθύες~

Κάθε πράγμα έχει την τέχνη του! Το υπογραμμισμένο με φωσφορίζοντα μαρκαδόρο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στην 21η μοίρα των Ιχθύων που πραγματοποιείται στις δέκα παρά δέκα το βράδυ. Το ζώδιο των Ιχθύων συνδέεται με τη μουσική, την υποκριτική, τη ζωγραφική και γενικότερα τις τέχνες και έτσι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι που να απαιτεί τη μαεστρία του Ποσειδώνα.

468x60 10

Με αφετηρία τη σημερινή μέρα εγκαινιάζεται μια περίοδος που θα κάνουν πρεμιέρα θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

Και, πέρα από αυτά, όμορφοι έρωτες ικανοί να σας ταξιδέψουν στον κήπο της Εδέμ, εθελοντικές δράσεις με γνώμονα το καλό, θρησκευτικές εθιμοτυπίες που θα εντείνουν την κατάνυξη των ψυχών, παραθαλάσσιες αποδράσεις που θα σας ταξιδέψουν και πάσης φύσεως αγχολυτικές δραστηριότητες που θα σας ξεκουράσουν.

Οι κύριοι τυχεροί της Νέας Σελήνης είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου: καινούργια πράγματα θα σας ανανεώσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του γ' δεκαημέρου: νέα γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τις σχέσεις σας, τις μετακινήσεις και τις γνώσεις σας.

Δίδυμοι, Τοξότες αλλά και κάποιοι Παρθένοι και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου, προσέχετε αμφίσημες καταστάσεις και αμφιλεγόμενης ηθικής πρόσωπα.

Να έχετε μια εξαιρετικά ωραία κι ευχάριστη μέρα!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved