Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/3;

Ζητήματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ραντεβού, ρυθμίσεις, δοσοληψίες και διανοητικές εργασίες συνεχίζουν να μένουν στη μέση ή, για κάποιο λόγο, αναβάλλονται ή μετατίθενται.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/3;

~Η Σελήνη στους Ιχθύες και οι όψεις της~

Το πέρασμα της Σελήνης, λίγο μετά τις οχτώ το πρωί, στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί συναισθήματα συμπόνιας, αυταπάρνησης και καλοσύνης, υμνεί ρομαντικές στιγμές, προδιαθέτει για ενασχολήσεις με πονεμένα πρόσωπα και φέρνει στο προσκήνιο πάσης φύσεως δραστηριότητες που συνδέονται με το ύδωρ ή την τέχνη.

Λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει δύο και είκοσι το μεσημέρι, η Σελήνη σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα, δείχνοντας μπερδεμένα συναισθήματα και τάση για χαλαρές ενασχολήσεις. Αργά το βράδυ συναντά τον Ερμή και δεδομένου ότι είναι και οι δύο στους Ιχθύες, πέρα από όμορφες συζητήσεις, όνειρα τρελά και πόθους που φτερουγίζουν σαν πουλιά, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι κάποιοι λέγοντας παραμύθια θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν το μυαλό. Περίπου είκοσι λεπτά πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη έχει μια συνάντηση με το Δία και ίσως σας πιάσει μια ακατάπαυστη νυχτερινή λιγούρα για φαγητό ή οτιδήποτε άλλο.

~Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δία~

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Ο μαντατοφόρος Ερμής έχει βάλει την όπισθεν και κινείται προς τα πίσω.

468x60 10

Ζητήματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, ραντεβού, ρυθμίσεις, δοσοληψίες και διανοητικές εργασίες μένουν στη μέση ή για κάποιο λόγο αναβάλλονται ή μετατίθενται. Λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει σήμερα με το Δία πολύ πιθανόν να δείξετε όλη την καλή διάθεση να προχωρήσετε κάποια από αυτά τα θέματα μέσα σε ένα ευχάριστο και θετικό κλίμα, ωστόσο από ότι φαίνεται, η οποία εξέλιξη θα είναι φαινομενική και επί της ουσίας μια τρύπα στο νερό.

Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες στα τέλη του α' δεκαημέρου μην επενδύσετε σε μεγάλα λόγια και άτυπες ή μη συμφωνίες.

Να έχετε μια μέρα όμορφη και ονειρεμένη!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved