Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/3;

Στη Σελήνη στον Υδροχόο δεν αρέσει η μοναξιά: θέλει γύρω της φίλους και παρέες! Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/3;

~Σελήνη στον Υδροχόο και οι όψεις της~

Έλα στην παρέα μας! Στη Σελήνη στον Υδροχόο δεν αρέσει η μοναξιά. Αντίθετα υποστηρίζει τις σχέσεις φιλίας, τις γνωριμίες, τις εξόδους με μεγάλες ή μικρές, παρέες, την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, τη συγκέντρωση σε χώρους με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα, όπως και ενέργειες που θα τιμούν την χειραφέτηση και την ανεξαρτησία.

Γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ουρανό ευνοεί επαφές με φίλους ή ομοϊδεάτες, φαγητό σε κάποιο στέκι, χρήση ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών υπολογιστών όπως και αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν ένα ευχάριστο ρίγος ικανό να ηλεκτρίσει τη ραχοκοκαλιά σας. Δύο περίπου ώρες αργότερα η Σελήνη συναντά το Δία και πιθανόν μαζί με γνωστά πρόσωπα να κάνετε κάποια μετακίνηση, να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο ή να κάνετε τρελίτσες με μια γυναικεία παρέα. Καλή ιδέα για την ημέρα της γυναίκας!

~Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα~

468x60 10

Ο ανάδρομος Κρόνος βρίσκεται στο σπίτι του Πλούτωνα, τον Σκορπιό, και ο Πλούτωνας στο σπίτι του Κρόνου, τον Αιγόκερω. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται αμοιβαία υποδοχή και, σε συνδυασμό με το ακριβές εξάγωνο που πραγματοποιούν σήμερα, προοιωνίζουν την εκ νέου εξέταση ζητημάτων που σχετίζονται με φόρους, δάνεια, επιδόματα, συντάξεις αλλά και σχετικές αποφάσεις που δεν θα έχουν αμετάκλητο χαρακτήρα. Από την άλλη, πολύ πιθανόν ένας έρωτα με μεγάλη διαφορά ηλικίας ή άτομο ισχύος να σας ξαναχτυπήσει την πόρτα.

Η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει τους περισσότερο τους Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες και Παρθένους στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι του α' δεκαημέρου θα καινοτομήσετε και συγχρόνως θα χαρείτε σχέσεις φιλίας και γενικότερα κοινωνικών συναναστροφών.

Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη μέρα!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved