Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/3;

Η χαρούμενη διάθεση της Σελήνη στον Τοξότη σας φτιάχνει το κέφι, τη στιγμή που ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει το δρόμο για να τα καταφέρετε στις δυσκολίες και -αν είναι δυνατόν- να ωφεληθείτε.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/3;

~Σελήνη στον Τοξότη σε χάση~

Η καλή και χαρούμενη διάθεση της Σελήνης στον Τοξότη σας φτιάχνει το κέφι δίνοντας προτεραιότητα σε πλάκες, χιουμοριστικές ατάκες, ανέκδοτα και συγχρόνως βόλτες, εκδρομές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Βγάζοντας ντελάλη διαλαλεί ειδήσεις, όμορφα νέα, αθλητικές δραστηριότητες αλλά και νομικές ή εθιμικές εξελίξεις με σκοπό να σας βγάλει στους δρόμους να χαρείτε, να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε μηνύματα.

Το γεγονός ότι είναι σε χάση μπορεί να φανεί χρήσιμο σε όλους όσους θέλετε να ξεφορτωθείτε ή να βρείτε σε μειωμένες τιμές βιβλία, περιοδικά, εισιτήρια ή θέλετε να περιορίσετε τις κλήσεις, τα sms και την πάση φύσεως αλληλογραφία σας. Επιπλέον, εξεταστική ύλη, μαθήματα, σεμινάρια πιθανόν να περιοριστούν.

~Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη~

468x60 10

Γύρω στις πέντε και μισή το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη και πολύ πιθανόν να υπάρχει κάποια ένταση με γυναίκες τροφαντές, πληθωρικές και σπάταλες όπως και δασκάλες ή γυμνάστριες. Ευτυχώς η όψη είναι ολιγόωρης επιρροής και έτσι η πιθανή κυκλοφοριακή αιχμή θα έχει σύντομο τέλος.

~Κρόνος σε εξάγωνο με Πλούτωνα~

Ο ανάδρομος Κρόνος ευρισκόμενος σε αμοιβαία υποδοχή και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυτή την περίοδο δείχνει την τάση να ιεραρχήσετε εκ νέου τις φιλοδοξίες έτσι ώστε να τα καταφέρετε στις δυσκολίες και αν είναι δυνατόν να ωφεληθείτε. Ίσως φορολογικά ή χρηματοπιστωτικά θέματα επανεξεταστούν ενώ κάποιοι θα αξιοποιήσετε την πρότερη εμπειρία σας σε θέματα σεξ και λίμπιντο.

Περισσότερο, επηρεάζεστε οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Τοξότες, Κριοί και Λέοντες του γ' δεκαημέρου θα είστε οι σημερινοί χορηγοί θετικής ενέργειας.

Να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη μέρα!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved