Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/3;

Με νωπή την απατηλή επιρροή της όψης Αφροδίτης - Ποσειδώνα μην ξεθαρρεύετε στα οικονομικά και κρατάτε μικρό καλάθι στα αισθηματικά.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/3;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Με νωπή την απατηλή επιρροή της όψης Αφροδίτης - Ποσειδώνα μην ξεθαρρεύετε στα οικονομικά και κρατάτε μικρό καλάθι στα αισθηματικά. Μπορεί η όλο χάρη Σελήνη στο Ζυγό να δίνει την τάση να αγοράσετε πράγματα περισσότερο για την καλαισθησία τους ή για να τονίσετε το στυλ σας, όμως προσέχετε τις δήθεν εκπτώσεις και τις τάχα χαμηλές τιμές, γιατί δύσκολα έπειτα θα έχετε το τακτ να ζητήσετε τα ρέστα. Η μέρα προσφέρεται για να κάνετε πράγματα περισσότερο για χάρη γούστου ενώ από τις επτά και μισή το απόγευμα, με την Σελήνη στο Σκορπιό, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα έχει έναν έντονα μυστηριακό χαρακτήρα.

~Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Κρόνο~

468x60 10

Λίγο μετά τις τρεις και μισή το μεσημέρι ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα και σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη διαίσθηση και τα ταλέντα σας για να ζήσετε πολύ δυνατές εμπειρίες ή καταστάσεις που θα έχουν μεταμορφωτικό χαρακτήρα.

Αργά το βράδυ ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Κρόνο που ευνοεί επαφές με πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να επιφέρουν ριζικές αλλαγές όπως και να κάνετε τις κατάλληλες διεργασίες για να έχετε επιτυχία σε ερωτικά, ψυχικά και οικονομικά θέματα.

Ιχθύες, Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί στις αρχές του β' δεκαημέρου θα έχετε θετικές εξελίξεις σε υποθέσεις που μέχρι πρότινος αναρωτιόσασταν «θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα;».

Να έχετε μια εκπληκτική και γεμάτη ευχάριστες στιγμές ημέρα!

~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`~`

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved